Follow us

Le Petit Bob | Το νέο ultra chic κούρεμα της σεζόν είναι μόνο για τολμηρές

Το ιδανικό κούρεμα για εσένα που θέλεις να αλλάξεις τελείως την εμφάνισή σου, αλλά και για εσένα που μακραίνεις το pixie cut σου.

κοντό καρέ 2024 Getty Images

Η άνοιξη είναι παραδοσιακά η εποχή των πιο κοντών haircuts για πολλούς λόγους: 1. Ανανεώνουν δραματικά την εμφάνιση, 2. Είναι πιο δροσερά, 3. Είναι low maintenace aka ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν. Το μόνο αρνητικό τους είναι ότι κάποια στιγμή λίγο πριν το καλοκαίρι φτάνουν σε εκείνο το "άβολο" σημείο που είναι λίγο πιο μακριά, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουν να είναι κοντά και γενικά είναι... περίεργα. Ε λοιπόν αυτό το awkward μήκος είναι η νέα μεγάλη τάση της σεζόν. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το le petit bob, το νέο it κοντό καρέ του 2024.

Πώς να δείχνεις κομψή στο γραφείο ακόμα και με 10 λεπτά προετοιμασίας

Le Petit Bob | Αυτό είναι το it κοντό καρέ του 2024

Πρόκειται για τo πιο sassy αδερφάκι του french girl bob, που μεσουρανούσε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ θυμίζει αρκετά και το bixie της προηγούμενης σεζόν. Είναι ένα πολύ κοντό καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των αφτιών, ενώ είναι ελαφρώς πιο κοντό στο πίσω μέρος. Χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα και choppy άκρες που χαρίζουν κίνηση στα μαλλιά, αλλά και έναν cool αέρα σε κάθε εμφάνιση.

Είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να κάνεις μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή σου φέτος την άνοιξη ή το καλοκαίρι, αλλά και για εσένα που μακραίνεις το pixie ή buzz cut σου.

Φυσικά μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με χωρίστρα στη μέση, όσο και με πλαϊνή φράντζα έτσι ώστε να το εξατομικεύσεις και να ταιριάζει απόλυτα με το στιλ σου.

5 classy χτενίσματα που μπορείς πολύ εύκολα να πετύχεις μόνη σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ