Follow us

Ανατρεπτική και θυμωμένη η Πανσέληνος στον Κριό στις 17/10/2024 | Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από την 21η μοίρα-27η μοίρα. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

20 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι για τις σχέσεις σου

Πραγματοποιείται στην 24.35 μοίρα του Κριού. Σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία. Πίεση, υπερβολές, επιθετικότητα, μια ανανέωση,μια μετάλλαξη είναι πιθανά σενάρια. Ξεκαθαρίζουν παλιοί λογαριασμοί, κλείνουν κύκλοι. Το φεγγάρι αυτό δημιουργεί εντάσεις, νεύρα, πάθη, θυμό, παρορμητικότητα. Βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα ευνοεί τον έρωτα και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να μην δραματοποιείται καταστάσεις, αποφύγετε να τα ελέγχετε όλα. Έρχονται μια σειρά από προκλήσεις και αλλαγές. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι καλά σκεπτόμενες.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα;

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου σε φέρνει μπροστάστις συνέπειες των επιλογών σου. Μπορεί να αποφασίσεις ένα χωρισμό, μια άλλη πορεία, μια αναθεώρηση στη σχέση με τον σύντροφό σου. Βάλε τα όριά σου και επαναπροσδιόρισε τον εαυτό σου σε σχέση με περιβάλλοντες χώρους. Πρόσεχε τον παρορμητισμό σου αλλά και το παρασκήνιο. Διώξε το άγχος που σε διακατέχει. Υπάρχει ένα πολεμικό κλίμα, στη δουλειά ή στο σπίτι. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει την καριέρα σου, τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου. Η δουλειά σου είναι η προτεραιότητά σου. Μπορεί να πάρεις μια γρήγορη απόφαση ή να προκύψουν ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένεις ή μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες. Μπορεί να φορτιστείς με προβλήματα άλλων, από το οικογενειακό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην αφήνεις άλλα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη ζωή σου. Κινήσου με σύνεση.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου, συγκράτησε τα νεύρα σου και το θυμό σου. Μπορεί κάποιος να σε προκαλέσει ή να προσπαθήσει να σε χειριστεί και να εξοργιστείς. Απόφυγε την παρορμητικότητα. Μείνε μακριά από τοξικές σχέσεις και άτομα που σε επηρεάζουν αρνητικά. Κινήσου με μέθοδο και προσπάθησε να αλλάξεις αρνητικές καταστάσεις. Ότι δεν λύνεται, κόβεται. Κάντο πολιτισμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να πιεστείς με κάτι έκτακτο και να πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να το διαχειριστείς με τη λογική σου αποφεύγοντας το θυμό και το αρνητικό κλίμα. Μην ανταποδίδεις στις επιθέσεις, μην ανοίγεις πόλεμο με κανέναν. Απομακρύνσου από κάθε πηγή έντασης. Ισορρόπησε τον εσωτερικό σου κόσμο. Κάποια αιφνίδια γεγονότα ή απώλειες μπορεί να σε τραυματίσουν. Αφιέρωσε χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr