Follow us

Οι αδικημένοι του ζωδιακού: Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν πολύ τις κινήσεις και τις αποφάσεις τους αυτό το μήνα

Ποια είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν με τον Άρη στον Καρκίνο;

ζωδια autumn Unsplash

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, των αντοχών, της επιθετικότητας βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, στον Καρκίνο.

Ο Άρης στον Καρκίνο κινείται με βάση το συναίσθημα, δεν έχει υπομονή και καρτερικότητα, είναι αυθόρμητος. Έχει εναλλαγές διαθέσεων, είναι μελαγχολικός και γκρινιάρης, δεν έχει αυτοέλεγχο. Κινείται με το ένστικτο, είναι δικτατορικός και επιθετικός με οικεία πρόσωπα, δρα υπόγεια και ύπουλα. Είναι κυκλοθυμικός και αναζητά την συναισθηματική επιβεβαίωση. Είμαστε πολύ προστατευτικοί και εξαρτημένοι από τις σχέσεις μας. Η ανασφάλεια κυριαρχεί, η δράση είναι αμυντική. Η συνεννόηση είναι πιο δύσκολη και οι εντάσεις ξεκινούν από συναισθηματικές αναταραχές. Η ανάγκη για στενές σχέσεις και συναισθηματική σύνδεση είναι έντονη. Κλεινόμαστε στο καβούκι μας, είμαστε πιο στοργικοί και επιθυμούμε να βρισκόμαστε στο σπίτι μας, το καταφύγιό μας κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το φαγητό, ο ύπνος, η ξεκούραση θα βοηθήσουν.

Ο Άρης, στις 25 Οκτωβρίου θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να μας αποσυντονίσουν. Ο ενθουσιασμός και η παρορμητικότητα κυριαρχούν. Στις 28 Οκτωβρίου, ο Άρης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και δημιουργικοί. Η έκφραση μέσω τέχνης θα είναι έντονη. Προσοχή στις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις.

Ποια είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν με τον Άρη στον Καρκίνο;

Κριός

Με τον Άρη στον Καρκίνο, θα πρέπει να προσέξεις τις εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Μπορεί να βγούν στην επιφάνεια παλαιότερα προβλήματα και να σου δημιουργήσουν σύγχυση. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη, οι πιέσεις σε κάνουν πιο δυναμική και πρέπει να αναλάβεις δράση. Μπορεί ένα οικογενειακό πρόσωπο να χρειαστεί φροντίδα ή μπορεί να ασχοληθείς με μια ανακαίνιση ή επισκευή στο σπίτι. Καβγάδες και παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΤΙΡ: Αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις μια αγοραπωλησία ακινήτου, να διακοσμήσεις το σπίτι σου, να οργανώσεις ένα οικογενειακό τραπέζι.

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί συναισθηματικές εντάσεις. Πρόσεχε τα νεύρα σου και οπλίσου με θάρρος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και σε βοηθά να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Προτίμησε το διάλογο από τις εκρήξεις. Βάλε ψηλούς στόχους στην καριέρα και βρες χρόνο για άσκηση προκειμένου να εκτονωθείς. Μπορεί να είσαι στην τσίτα, να έχεις άγχος και η ψυχολογία σου να μην είναι καλή.

ΤΙΡ: Πάρε πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και φρόντισε την υγεία σου.

Ζυγός

Ο Άρης στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου. Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τους στόχους σου.Είσαι αποφασιστική, παλεύεις αλλά ταυτόχρονα πιέζεσαι, ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Ανταγωνισμός και προκλήσεις κυριαρχούν, υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Αντιπαραθέσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους είναι πιθανές. Τα σχόλια και η γνώμη των άλλων μπορεί να σε απογοητέψουν. Μην επηρεάζεσαι, μην πιστέψεις πως δεν αξίζεις. Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες, όμως μείνε ψύχραιμη, διπλωματική, δυνατή και οι κόποι σου θα αναγνωριστούν.

ΤΙΡ: Βάλε επαγγελματικούς στόχους και προώθησε τα σχέδια σου.

Αιγόκερως

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, υπάρχουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες και να εκνευρίζεσαι. Χρειάζεται καλή διαχείριση για να αποφύγεις συγκρούσεις. Σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το διάστημα χαρακτηρίζονται από πάθος αλλά και συναισθηματικές εξάρσεις. Εμπόδια θα υπάρξουν και στην εργασία σου, μην τα παρατάς, διεκδίκησε ότι σου αξίζει. Δούλεψε σκληρά και θα ανταμειφθείς.

ΤΙΡ: Κάνε μια νέα επαγγελματική συμφωνία, χρησιμοποίησε επιχειρήματα και απόφυγε τις εντάσεις. Δείξε την αγάπη σου στο σύντροφό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr