Follow us

Ηλιακή έκλειψη | Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν θα περάσουν καθόλου καλά;

Ποιοι επηρεάζονται άμεσα από την Ηλιακή έκλειψη/Νέα Σελήνη στο Ζυγό;

Ζώδια iStock

Η Ηλιακή έκλειψη/Νέα Σελήνη συντελείται στην 10η μοίρα του Ζυγού και επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, συντροφικότητα, δικαιοσύνη. Θα μας βοηθήσει να επαναφέρουμε στη ζωή μας την αρμονία και την ισορροπία αρκεί να βάλουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. θα πρέπει να κάνουμε χώρο για ανθρώπους που μας εκτιμούν και μας σέβονται. Η έκλειψη αυτή μας βοηθάει να απελευθερωθούμε από προβληματικές καταστάσεις και να καλλιεργήσουμε υγιείς σχέσεις.

Το τετράγωνο της έκλειψης με την Άρη χρειάζεται προσοχή καθώς θα υπάρχουν αντιθέσεις και έντονες αντιδράσεις. Καλούμαστε να διορθώσουμε καταστάσεις ή να βγούμε από καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και δεν έχουν να μας δώσουν τίποτα. Η σύνοδος της έκλειψης με τον Ερμή μας καλεί να κάνουμε συζητήσεις για να αλλάξουμε τις σχέσεις μας, την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. θα οδηγηθούμε σε νέα ξεκινήματα και μεταμορφωτικές αλλαγές. Προσοχή στον παρορμητισμό και δημιουργεί θυμό και ένταση. Με το τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου, πολλοί μπορεί να αποφασίσουν ένα γάμο ή μια συμβίωση.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, μεταξύ 7-13 μοίρα.

Κριοί

Θα υπάρξουν ανατροπές στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Ασυνεννοησία, αδιαλλαξία, δυσκολία στην επικοινωνία, συγκρούσεις, έντονες αντιπαραθέσεις είναι πιθανά σενάρια. Από τη μια πλευρά, θα χειριστείς τις καταστάσεις δυναμικά, από την άλλη χρειάζεται πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Θα βρεθείς αντιμέτωπη με ανταγωνιστικές διαθέσεις. Αν ζεις σε ένα προβληματικό γάμο, μπορεί να αποφασίσεις ένα χωρισμό. Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Άρης που φέρνει γκρίνια, εκνευρισμό, ατυχήματα. Προσπάθησε να συμβιβαστείς. Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί 31/3, 1 και 2/4.

Καρκίνοι

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσεις στις οικογενειακές σου σχέσεις. Μπορεί να ασχοληθείς με ακίνητα και περιουσιακά που θα σε αγχώσουν. Κυκλοθυμικές τάσεις δεν σε αφήνουν να ημεμήσεις και να ελέγξεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Προσοχή σε συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Μπορεί να αποφασίσεις, αυτό το διάστημα, μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση ή μπορεί να αλλάξεις περιοχή ή ακόμα και χώρα. Η έκλειψη αυτή τονίζει όλα όσα πρέπει να αλλάξουν σε οικογενειακό επίπεδο. Ευτυχώς, η γλυκιά Αφροδίτη φέρνει μια ανάταση στην ερωτική σου ζωή. Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί 1,2,3/7.

Ζυγοί

Κρίνεται απαραίτητο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να αλλάξεις στάση απέναντι σε καταστάσεις και ανθρώπους που σε θεωρούν δεδομένη. Αντιμετώπισε διαφορετικά την καθημερινότητά σου και γύρνα σελίδα στη ζωή σου όπου χρειάζεται. Μπορεί κάποιοι να σε καθοδηγήσουν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Βγάλε στην επιφάνεια την διπλωματία σου και στάσου στο ύψος των περιστάσεων, βάλε τα όριά σου για να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων και να αποφύγεις συγκρούσεις. Αντιμετώπισε με διαφορετικό τρόπο τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, άλλαξε την εικόνα σου προς τα έξω. Η έκλειψη αυτή σε προτρέπει σε αλλαγές. Με τον Άρη, προσοχή σε καβγάδες και ατυχήματα. Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί 1,2,3/10.

Αιγόκερως

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει την καριέρα σου. Σκέφτεσαι πόσο ικανοποιημένη είσαι από τη δουλειά σου, αν ικανοποιούνται οι φιλοδοξίες σου, αν εμπιστεύεσαι τους συνεργάτες σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές τάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μπορεί να χρειαστεί να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Μπορεί πάλι να κάνεις αλλαγές στο χώρο της δουλειάς ή να κάνεις μετακινήσεις λόγω δουλειάς. Θα βγουν στην επιφάνεια όσα χρειάζονται αλλαγή ή διόρθωση για να προοδεύσεις. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική για να γλιτώσεις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή σύντροφο. Επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί 31/12, 1 και 2/1.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr