Αυτά είναι τα 4 ζώδια που ευνοούνται θεαματικά με τον Άρη στον Καρκίνο - Οι κινήσεις που πρέπει να κάνουν μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου

Τα τέσσερα ζώδια που μπορούν να αξιοποιήσουν την σπάνια εύνοια που τους δίνει ο Άρης στον Καρκίνο έως τις 3 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της αντοχής, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας έχει περάσει από τις 5 Σεπτεμβρίου στον συναισθηματικό Καρκίνο και θα παραμείνει εκεί ως τις 3 Νοεμβρίου. Να πούμε πως ο Άρης θα επιστρέψει στον Καρκίνο, σε ανάδρομη πορεία στις 6/1/2025 και θα παραμείνει ως τα μέσα Απριλίου, ανάδρομος ως τις 23/2. Αυτό σημαίνει πως ό,τι δεν αντιμετωπίσουμε τώρα, θα επιστρέψει και θα μας απασχολήσει αργότερα.

Ο Άρης στον Καρκίνο κινείται με βάση το συναίσθημα, γι' αυτό είναι και σε πτώση. Δεν έχει υπομονή, αντίθετα, έχει εναλλαγές διαθέσεων, είναι μελαγχολικός, δεν έχει αυτοέλεγχο, γκρινιάζει, κινείται από ένστικτο, είναι επιθετικός και εσωστρεφής, δρα υπόγεια, ύπουλα.

Οι αποφάσεις μας επηρεάζονται από τις διαθέσεις και τα συναισθήματά μας καθώς ο Άρης στον Καρκίνο έχει ανάγκη να νιώσει ασφάλεια και σταθερότητα. Θα έχουμε περισσότερο ανάγκη αυτό το διάστημα να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα, με την οικογένειά μας, να βρεθούμε στις ρίζες μας, να είμαστε στο σπίτι μας καθώς αυτό είναι το καταφύγιό μας.

Στις 30/9, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Μας δίνει την ενέργεια, το θάρρος και τον ενθουσιασμό να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας, να διεκδικήσουμε. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο στις 13/10 φέρνει νευρικότητα και θυμό. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 25/10 μας κάνει παρορμητικούς και μας ωθεί να δράσουμε με ένα διαφορετικό τρόπο. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 28/10 μας κάνει ευαίσθητους, λειτουργούμε με συμπόνια, θυσιαζόμαστε για τους άλλους. Είναι καλή μέρα για να ασχοληθούμε με δημιουργικά πράγματα, με αθλήματα που έχουν σχέση με το νερό ή να ακούσουμε μουσική και να χαλαρώσουμε. Στις 3/11, ο Άρης έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Είναι μια πολύ δυνατή όψη που θα φέρει αλλαγές. Μπορεί να αισθανθούμε κουρασμένοι, να έχουμε νεύρα και πονοκέφαλο. Οι καβγάδες θα είναι έντονοι, θα έχουμε εμμονές, τα παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου θα κυριαρχούν. Οι ανασφάλειες θα είναι στα ύψη, τα νέα δεν θα είναι καλά. Ατυχήματα, εγκλήματα, έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, φωτιές, εκρήξεις είναι πιθανά.

Ποια ζώδια όμως θα δουν εύνοια από τον Άρη στον Καρκίνο;

Ταύρος

Αυτό το διάστημα θα έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό, θα κάνεις επαφές και συζητήσεις. Η επικοινωνία ευνοείται. Μπορεί να κάνεις κοντινά ταξίδια και να μάθεις νέα πράγματα. Τρέχεις και δεν φτάνεις… βάλε προτεραιότητες για να μην αγχωθείς. Προσοχή στη βιασύνη και την επιθετικότητα. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες μπορεί να σε απασχολήσουν. Μείνε ψύχραιμη και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες. Aσχολήσου περισσότερο με τα social media.

Παρθένος

Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν και σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η ομαδική εργασία ευνοείται. Είναι μια κοινωνική περίοδος όπου θα δέχεσαι συνεχώς προσκλήσεις και θα κάνεις συζητήσεις. Κάνε πράγματα που σου δίνουν χαρά, γέλα, απόλαυσε την ελευθερία.

Σκορπιός

Ο Άρης σε κάνει περιπετειώδη. Θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις σπουδές, η περιέργειά σου είναι μεγάλη. Ευνοείσαι ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με ταξίδια, εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις, marketing, νομικά θέματα. Μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις για να ζήσεις νέες εμπειρίες. Θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα, ρισκάρεις και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Αλλάζει η φιλοσοφία σου και προχωράς σε νέα μονοπάτια. Συναισθηματικά αναζητάς κάτι δυνατό, θέλεις να βουτήξεις στα βαθιά. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου έχουν νόημα και ουσία. Η φιλοδοξία σου δεν έχει όρια.

Ιχθύες

Ο Άρης ευνοεί τον έρωτα, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια, θέματα παιδιών, τη χαρά, την διασκέδαση, τα τυχερά παιχνίδια. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, έχεις διάθεση για συναντήσεις και επαφές. Και αν είσαι μόνη, μέσα από αυτές μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα, να κάνεις νέες γνωριμίες γεμάτες συναίσθημα και ουσία. Αν πάλι θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδί, κάνε προσπάθειες. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, τόνωσε τη σχέση σου και ασχολήσου με τα χόμπι σου. Άκου το ένστικτό σου.