Follow us

Πανσέληνος στους Ιχθύς | Γιατί η 18η Σεπτεμβρίου θα είναι μία "δύσκολη" μέρα;

Ένταση, καυγάδες και αλλαγές. Ψυχραιμία!

Δουλειά iStock

Η Σεληνιακή έκλειψη/Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 25.41 μοίρα των Ιχθύων και μας επηρεάζει συναισθηματικά και ψυχολογικά. Η έκλειψη αυτή σχηματίζει σύνοδο με Ποσειδώνα, τετράγωνο με Δία και εξάγωνο με Ουρανό/Πλούτωνα. Πιθανά τα ακραία μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

Ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα θολό κλίμα ψευδαισθήσεων, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις μας καθώς υπάρχει κίνδυνος για εξαπατήσεις. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να είναι απατηλές, ας μην παρασυρθούμε από υποσχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Μπορεί να νιώσουμε μια πίεση, εξάντληση, έλλειψη ενέργειας. Ας μην ξεχνάμε πως και το σώμα μας χρειάζεται ξεκούραση και φροντίδα. Κλείνουν κύκλοι, κάτι τελειώνει, κάτι ξεκινάει. Θα πρέπει να αποφύγουμε τις τάσεις φυγής και να στραφούμε στον πνευματικό κόσμο. Φροντίζοντας και κατανοώντας τους γύρω μας, θα αποβάλουμε από μέσα μας την θλίψη και τον πόνο. Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώσουμε την έλλειψη προσώπων και καταστάσεων βιώνοντας έντονα συναισθήματα. Η έκλειψη/πανσέληνος σε ζώδιο του νερού και η όψη με Ποσειδώνα "φουσκώνει" τον συναισθηματικό μας κόσμο και αυτό σημαίνει πως αναζητάμε, λαχταράμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, από την άλλη μπορεί να απογοητευτούμε πλήρως.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία διογκώνει και κάνει υπερβολικές τις αντιδράσεις μας με αποτέλεσμα να γινόμαστε υπερβολικά συναισθηματικοί ως και δραματικοί.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με Ουρανό/Πλούτωνα θα δώσει τη λύση στα δύσκολα. Ας μείνουμε ψύχραιμοι. Πολλές φορές η λύση βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας αλλά λόγω άγχους δεν την βλέπουμε.

Συμβουλές αντιμετώπισης της σεληνιακής έκλειψης/πανσελήνου για όλα τα ζώδια

  • Δεν παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις, η απροσεξία έχει κόστος
  • Ξεκουραζόμαστε, δεν αγνοούμε τα σημάδια του σώματος
  • Προσέχουμε τις εξαπατήσεις
  • Συγκρατούμε τις συναισθηματικές μας εκρήξεις
  • Δεν εμπιστευόμαστε τυφλά

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από την 22-28 μοίρα στα ζώδια αυτά.

Δίδυμοι και Τοξότες θα σας απασχολήσει η οικογενειακή και η επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στο χώρο σας, μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση ή μπορεί να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά και να στραφείτε σε ένα άλλο αντικείμενο. Μπορεί να έχετε αλλαγές στον χώρο της δουλειάς, είτε με συναδέλφους. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Κλείνουν κύκλοι ετών. Μια νευρικότητα είναι πιθανή.

Παρθένοι και Ιχθύες θα έχετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να αλλάξετε την εμφάνισή σας, τις σχέσεις σας, τη δουλειά σας. Μπορεί να αποφασίσετε ένα χωρισμό ή μια συνεργασία ή μπορεί να αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω. Μην ρισκάρετε, προσοχή στην υγεία, προσοχή στις εντάσεις, συναισθηματικές/επαγγελματικές. Η πίεση θα είναι μεγάλη και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή σας για να διαχειριστείτε τις προκλήσεις. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, είναι καλό διάστημα για αυτοκριτική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ