Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο - Οι καλύτερες μέρες για να κυνηγήσεις τους στόχους σου

Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας από 11-17/10/2024

Κριός

Συνέχισε την πορεία σου αν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις κατοικία ή να κάνεις νέες αλλαγές. Ο Άρης σου δίνει τον ενθουσιασμό και την απαραίτητη ενέργεια (στις 13 και 15) για να αντιμετωπίσεις τα μπλοκαρίσματα ή τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσεις στις 14, όμως μην πιέσεις τίποτα στις 17. Προσπάθησε επίσης να ισορροπήσεις την οικογενειακή σου ζωή και την καριέρα σου. Μεγάλη ερωτική αρμονία. Σχέδια και συμβόλαιο ή μια καλή συνεργασία στις 13 και 14.

Ταύρος

Ο Ήλιος ευνοεί την καλή πορεία των δραστηριοτήτων σου, είναι η στιγμή να τους δώσεις μια άλλη κατεύθυνση. Προσπάθησε, από τις 12, να θέσεις σε εφαρμογή τα αποτελέσματα των ερωτήσεων όσον αφορά την καριέρα σου, που σου θέτει ο Πλούτωνας εδώ και 5 μήνες. Ο Ουρανός, από την πλευρά του, θα σπρώξει την κατάσταση. Οι έρωτες θα πάρουν μια διαφορετική τόνωση με τον ερχομό του Ερμή στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού στις 13. Τέλος οι χλιαρές καταστάσεις! Οι νύχτες σου θα είναι καυτές στις 14, 15 και 17.

Δίδυμοι

Ο Δίας συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιό σου. Μην ξεχνάς πως αυτό συμβαίνει κάθε 12 χρόνια και πρέπει να επωφεληθείς την καλή του ενέργεια για να ριχτείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε νέα προσωπικά σχέδια. Χρησιμοποίησε τον ενθουσιασμό του στις 13, 14, 15 και 17 για να ανέβεις, για να επιβεβαιώσεις την ανάγκη της ελευθερίας και ανεξαρτησίας σου, για να αγαπήσεις και να ανοιχτείς αληθινά, στο καλό και το όμορφο. Η Αφροδίτη, όλη την εβδομάδα, θα κάνει λαμπερή την καθημερινότητά σου. Όνειρα και πάθος θα κυριαρχήσουν στις 15, 16 και 17.

Καρκίνος

Ο Άρης σου δίνει το κουράγιο, το θάρρος για να δείξεις στον κόσμο αυτά που αξίζεις. Επιβεβαιώνεις με κάθε τρόπο την ανάγκη της αυτονομίας σου και κάνεις αυτό που σου αρέσει πραγματικά. Αυτό είναι πηγή άνθισης στις 13, όμως μπορεί επίσης να δημιουργήσει και οικογενειακές εντάσεις στις 14. Φτάνεις πιο εύκολα τους στόχους σου στις 15 και βρίσκεις ξανά την αρμονία που φιλοδοξείς. Οι έρωτές σου, αναζωογονημένοι με τον Πλούτωνα από τις 12, θα γίνουν πολύ ήρεμοι στις 16 και 17.

Λέων

Γράφεις ένα βιβλίο, εξερευνάς νέα αντικείμενα, σπουδάζεις ξανά; Ο Ήλιος, αυτήν την εβδομάδα ακόμα, θα σου δώσει την ευκαιρία να τα κάνεις και ο Ερμής, ως τις 13, θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις πρόσωπα για να προσανατολιστείς. Η Αφροδίτη και ο Ερμής, από τις 14, θα ευνοήσουν χαλαρωτικές στιγμές με την οικογένειά σου και καλές σχέσεις με τους γονείς σου. Ήρεμη μέσα σου στις 14 και με τους άλλους στις 16, προσπαθείς να ισορροπήσεις την προσωπική με την επαγγελματική σου ζωή. Πάρε το χρόνο σου να ζήσεις και να αγαπήσεις στις 14. Από τις 17, η Αφροδίτη θα σε παραχαιδέψει.

Παρθένος

Ασχολήσου αυτήν την εβδομάδα ακόμα με τους λογαριασμούς σου για να δεις που βρίσκεσαι και να αισθανθείς ασφαλής. Ο Ουρανός μπορεί να σου δώσει νέες ιδέες για να καρποφορήσεις αυτά που διαθέτεις στις 11, όμως μην αποφασίσεις τίποτα χωρίς να το έχεις επαληθεύσει στενά στις 12. Οικογενειακές εντάσεις μπορεί να χαλάσουν την καλή σου διάθεση στις 13, όμως όλα προχωράνε όπως τα θες στις 14, θα επιστρέψει η καλή σου διάθεση και η καθημερινότητά σου θα είναι όλο και πιο ευχάριστη τις επόμενες μέρες. Ερωτικά, κάποια γκρίζα σύννεφα στις 11 και 12 αλλά μεγάλη ανανέωση στις 14.

Ζυγός

Ο Ήλιος θα σου δώσει αυτήν την εβδομάδα πολύ ενέργεια και χαρά ζωής. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι μεγάλη. Ο Ερμής, ως τις 13, θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά και από τις 14, να διαπραγματευτείς καλύτερα οικονομικά θέματα με τράπεζες. Το τέλος της εβδομάδας είναι πλούσιο σε εκπλήξεις, διαίσθηση και βαθιές εσωτερικές αλλαγές. Πολύ ήρεμοι οι έρωτές σου στις 11; Πρόσθεσε πάθος με τον Πλούτωνα και συνέχισε να εκπλήσσεις τον αγαπημένο σου στις 13, 14 και 15. Θα του αρέσει.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 17 και θα επιστρέψει σε ένα χρόνο. Επωφελήσου την αυτήν την εβδομάδα ακόμα. Να είσαι η πιο όμορφη, άλλαξε γκαρνταρόμπα ή χτένισμα. Παίξε με την γοητεία σου, με τον μαγνητισμό σου για να ρίξεις στα δίχτυα σου τον άντρα των ονείρων σου. Εσωτερικό ταξίδι ή απόδραση για δυο στην άκρη του κόσμου; Ο Άρης θα σε πείσει στις 13 και στις 15 και ο Ερμής, από τις 14, θα οδηγήσει τα βήματά σου σε ωραίες περιπέτειες. Οι έρωτές σου θα επωφεληθούν από την αναγένννησή σου στις 12. Ευτυχία και μεγάλο πάθος στις 13, 14, 15 και 17.

Τοξότης

Αν έχεις αφήσει στην άκρη ή οικειοθελώς ξέχασες τα προβλήματα που δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις , δεν μπορείς πια να κάνεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο Κρόνος και οι ευθύνες του θα στα φέρουν μπροστά σου για να τα λύσεις και να ηρεμήσεις μέσα σου. Αυτό βέβαια απαιτεί ευκαμψία και έρευνα στις 11 και 12, όμως κοιτάς το μέλλον με μεγαλύτερη ηρεμία στις 13 και 14. Ξαναβρίσκοντας την εσωτερική σου σταθερότητα θα ζήσεις τους έρωτές σου πολύ πιο έντονα στις 14, 15 και 17.

Αιγόκερως

Είναι ο τελευταίος μήνας του Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Θα ξαναεπιστρέψει σε 250 χρόνια! Επωφελήσου από τις 12 αυτό το χρόνο που σου έχει δώσει από τον Μάιο για να σκεφτείς. Μπορεί να καταφέρεις να διαχειριστείς πολύ καλύτερα τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου. Απόλαυσε ωραίες στιγμές από τις 13 και κυρίως στις 15 με την προώθηση των σχεδίων σου. Από τις 14, θα έχεις νέες ιδέες. Θα θέλεις να τις μοιραστείς με τους φίλους σου και τις ομάδες με τις οποίες δουλεύεις. Ο έρωτας θα θέλει να σε εκπλήξει, η καρδιά σου θα χτυπήσει δυνατά στις 11, 14 και 15.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα, ο Ουρανός μπορεί να ταρακουνήσει τα θεμέλιά σου (οικογένεια, σπίτι). Αν συνειδητοποιήσεις ότι αυτό είναι σύμπτωμα των εσωτερικών αλλαγών που σου έφερε το προηγούμενο διάστημα, θα καταλάβεις ότι τώρα ή θα αδρανήσεις ή θα κολλήσεις. Αλλάζοντας παλιές συνήθειες και σκέψεις που σε προκάλεσε να αφήσεις πίσω σου, θα μπορέσεις από τις 11 ως τις 17 (κυρίως αν έχεις γεννηθεί μέσα Φεβρουαρίου) να ξαναβρείς την ελευθερία σου που θα απολαύσεις ιδιαίτερα στις 11 και στις 15. Οι έρωτές σου παράλληλα θα γίνουν πιο πικάντικοι και πιο έντονοι στις 11, 13, 16 και 17.

Ιχθύες

Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τη φιλοσοφία ή την πνευματικότητα για να οδηγηθείς στο νέο δρόμο που σου ανοίγει ο Κρόνος (το κάνει κάθε 28 χρόνια). Πάρε το χρόνο σου να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση για να επικεντρώσεις τις συμπεριφορές που είναι συνδεδεμένες με την παιδική σου ηλικία και που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις όπως θες και να απελευθερωθείς. Άσε τον Ουρανό να αλλάξει τη ματιά σου σε ότι σε περιτριγυρίζει , θα είσαι πιο ήρεμη στις 11, 13, 14 και 15. Έντονοι και παθιασμένοι έρωτες στις 11, 13 και 17, πολύ πιο ρομαντικοί και τρυφεροί στις 15.