Follow us

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο - Οι καλύτερες μέρες για να πεις αυτό που σκέφτεσαι

Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου.

ζωδια Unsplash

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας 4/10 έως 10/10.

Κριός

Μια θερμή οικογενειακή συνάντηση στις 6; Κάνε μια βόλτα ή μια φυσική δραστηριότητα για να διώξεις τα νεύρα. Αν δεν έχουν ειπωθεί όλα, κάνε ξανά διάλογο στις 8, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις τις καταστάσεις και ο Δίας να βρεις τις σωστές λέξεις. Από τις 9, μπορείς να κάνεις σχέδια κοινωνικοεπαγγελματικά ή να κάνεις το λογαριασμό μιας εργασίας που έχει ολοκληρωθεί. Οι έρωτές σου; Κάποιες διαφωνίες αν μιλάτε για οικονομικά στις 4 αλλά πολύ εποικοδομητική μέρα η 6. Καλή αρμονία στις 8.

Ταύρος

Άσε τον Ουρανό να σε σπρώξει, επένδυσε σε νέα σχέδια στις 4 και σκέψου βαθιά στις 6. Επωφελήσου την τόνωση του Άρη και τον ενθουσιασμό του Δία στις 8 για να ταξιδέψεις και να καρποφορήσεις όσα διαθέτεις. Πάρε το χρόνο σου επίσης, από τις 9, να δεις στενά όλα όσα έχεις κάνει και επικεντρώσου σε ότι έχεις αφήσει ημιτελές για να το τελειώσεις. Οι έρωτές σου; Λίγο σκοτεινοί στις 4 αλλά πολύ τονωτικοί στις 6 και ανθισμένοι στις 10.

Δίδυμοι

Αντιμετωπίζεις τα πάντα με σοβαρότητα στις 4, 6, 8 και 10 και ειδικά τη διαχείριση των αγαθών σου και των οικονομικών σου στις 5 και 6. Από τις 9, ενδοσκόπηση, αναρωτιέσαι για όσα έχεις κάνει ή δεν έχεις κάνει, αυτά που θέλεις να σταματήσεις ή να ξεκινήσεις ξανά, ποια ταλέντα πρέπει να αναπτύξεις. Ο έρωτας λάμπει αυτή την εβδομάδα. Σοβαρές δεσμεύσεις θα γίνουν στις 4 και 5. Ένα πάθος μπορεί να ξυπνήσει στις 8 και η αρμονία θα βασιλέψει στις 10.

Καρκίνος

Είναι προτεραιότητά σου να έχεις μια αγαπημένη οικογένεια, ένα ωραίο σπίτι. Γι’ αυτό το λόγο, αυτήν την εβδομάδα, θα τους δώσεις όλη σου την προσοχή. Είναι η στιγμή, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, να ανανεώσεις την κατοικία σου στις 4, 5, 6, 8 και 10, να μετακομίσεις ή να αγοράσεις ένα ακίνητο. Με τον Ερμή, πολλαπλασιάζεις οικογενειακές συναντήσεις στις 6, 7 και 8 για να πεις όσα δεν έχεις πει και να βασιλέψει η αρμονία. Ο έρωτας και το πάθος είναι παρόντα στις 5, 6 και 8.

Λέων

Η καριέρα σου, με τον Ουρανό, μπορεί να πάρει μια νέα κατεύθυνση αυτήν την εβδομάδα. Όμως, μπορεί να μην θέλεις να εγκαταλείψεις τις συνήθειές σου στις 4 ή στις 6. Με την Αφροδίτη να σου δίνει πολλές ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού σου, θα ξαναβρείς τη χαρά και τον ενθουσιασμό στις 8. Προσπάθησε, με τον Κρόνο στις 4, 5 και 6 να σχεδιάσεις τη δράση σου για να μην διασκορπιστείς και με τον Δία, από τις 9, προσπάθησε να τελειώσεις ότι έχεις αφήσει ημιτελές πριν ξεκινήσεις νέα σχέδια. Οι έρωτές σου θα ανθίσουν με τον διάλογο στις 8.

Παρθένος

Τα απρόβλεπτα στις 4 μπορεί να σε κάνουν πιο υπεύθυνη στη διαχείριση των αγαθών σου και των οικονομικών σου στις 4, 5 και 6 και αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια. Έχεις πολλές ιδέες για νέα σχέδια στις 8 και για να καρποφορήσεις όσα διαθέτεις. Από τις 9, αναρωτιέσαι για την κατεύθυνση που θα δώσεις στην καριέρα σου και μπορεί να επιστρέψεις σε τομείς που είχες αφήσει στην άκρη. Οι έρωτές σου θα ανθίσουν και θα εδραιωθούν στις 4, 5 και 6. Μικρές εντάσεις στις 8 αλλά μεγάλη αρμονία στις 10.

Ζυγός

Με τον Ερμή, βρίσκεσαι σε κάθε πλευρά αλλά ο Κρόνος θα σε βοηθήσει στις 4 να επικεντρωθείς και να δρομολογήσεις την ενέργειά σου. Θα σε βοηθήσει επίσης να διαχειριστείς με σύνεση όσα διαθέτεις στις 4, 5 και 6. Επωφελήσου την τόνωση και τον ενθουσιασμό του Άρη και του Δία στις 8 για να δώσεις στην καριέρα σου μια νέα ορμή, να ταξιδέψεις και να διευρύνεις την οπτική σου για τον κόσμο. Οι έρωτές σου θα γίνουν πιο έντονοι στις 4 και στις 6 αν ο αγαπημένος σου σεβαστεί τις ανάγκες ανεξαρτησίας σου.

Σκορπιός

Με τον Άρη, ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος, η ανάγκη σου να μαθαίνεις τα πάντα επίσης. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είσαι όλο αλλαγές. Τέλος τα παιχνίδια δύναμης και κυριαρχίας. Προτιμώντας την ειρήνη και την αρμονία στην αντιμετώπιση των καταστάσεων, κάνεις εύκολα παραχωρήσεις. Τέλος επίσης η ανάγκη για τον ονειρεμένο πρίγκηπα. Ο Κρόνος σε οδηγεί στην πραγματικότητα στις 4 και στις 5. Δίνεις μια πιο σταθερή θέση στις σχέσεις σου και στη δημιουργικότητά σου. Η ζωή είναι ωραία στα χέρια του Έρωτα και το αύριο θα σε κάνει χαμογελαστή στις 8. Επωφελήσου το!

Τοξότης

Δώσε προτεραιότητα αυτήν την εβδομάδα στους φίλους σου, στις ομάδες με τις οποίες συνεργάζεσαι. Βγες, ανοίξου σε νέες ιδέες, μοιράσου τις αλλά πάρε επίσης το χρόνο σου στις 4, 5 και 6 για να εδραιώσεις τις σχέσεις με τους γονείς σου ή τα παιδιά σου. Μπορεί επίσης να ασχοληθείς και με τη συμπεριφορά σου για να διορθώσεις πράγματα που έχεις κληρονομήσει. Από τις 9, θα εξετάσεις πιο προσεκτικά τις συνεργασίες σου, τις σχέσεις σου και θα δεις πως θα τις βελτιώσεις. Παθιασμένοι έρωτες στις 5, τεταμένες συναντήσεις στις 6 και 7. Επιστροφή στην αρμονία στις 8.

Αιγόκερως

Βγες από τη φωλιά σου! Η Αφροδίτη σε καλεί να κοινωνικοποιηθείς. Να γιορτάσεις με τους φίλους σου, να ξαναβρεθείς με ομάδες με τις οποίες μοιραζόσουν τις ιδέες σου. Θα το βρεις πολύ ευχάριστο αυτό στις 4 και στις 5 και τονωμένη από τις συναντήσεις που θα κάνεις, θα προχωρήσεις χαρούμενη μπροστά στις 6 για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Οι έρωτές σου θα γίνουν πιο δυνατοί στις 8 και οι δραστηριότητές σου παράλληλα μπορεί να επεκταθούν. Από τις 9, οι ρυθμοί σου πέφτουν, ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Ο Ουρανός ταρακουνάει τα θεμέλιά σου στις 4, 6, 9 και 10; Μείνε ήρεμη! Με τον Κρόνο, μπορείς στις 4, 5 και 6 να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου και να αισθανθείς πιο ασφαλής. Ονειρεύεσαι μακρινές αποδράσεις; Oργάνωσε τώρα το ταξίδι των ονείρων σου. Αδύνατον να φύγεις; Ασχολήσου με διασκέψεις, πάρε πληροφορίες για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου που θα σε βγάλουν από την θανάσιμη καθημερινότητά σου. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να σταθεροποιηθεί στις 4 και πολύ γρήγορα να παθιαστεί στις 6. Επιστροφή στην αρμονία και την ηρεμία στις 8.

Ιχθύες

Να είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες, γνωριμίες, ιδέες χάρις στον Ουρανό που θα φέρει έναν φρέσκο αέρα στον τρόπο σκέψης σου και επικοινωνίας σου στις 4, 6, 9 και 10. Θα δεις πως όλα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα και συναρπαστικά. Μια νέα ορμή, μια μεγάλη εσωτερική χαρά θα κυριαρχήσουν στις 8. Επωφελήσου το, από τις 9, για να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση και για να αναλύσεις την προσωπική σου εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Έντονοι και παθιασμένοι έρωτες στις 5, κίνδυνος διαφωνίας στις 6. Αρμονία και ελαφρότητα στις 8.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr