Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Προβλέψεις από 27/9-3/10

Κριός

Κάνεις νέες τακτοποιήσεις στην κατοικία σου, μετακομίζεις, αγοράζεις ακίνητο; Μην χάνεις λεπτό! Κατά τη διάρκεια του μήνα, σε βοηθάει ο πλανήτης σου να τα πάρεις όλα στα χέρια σου. O Κρόνος σε βοηθάει στα λογιστικά σου στις 30. Επωφελήσου επίσης την τονωτική ενέργεια της νέας Σελήνης στις 2 για να συμβουλευτείς πριν κάνεις καλές διαπραγματεύσεις ή συνεργασίες. Παθιασμένοι έρωτες στις 27. Συναντήσεις όλο και πιο πονηρές από τις 30.

Ταύρος

Προσπάθησε να μην βιαστείς πολύ στις 28. Θα εκτελέσεις καλύτερα τα καθήκοντά σου στις 30 όταν ο Κρόνος θα σου δώσει τη δύναμη για να τα κάνεις όλα πιο συγκεκριμένα. Το φθινόπωρο, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, τον ταραχοποιό του ζωδιακού, θα είναι πολύ πλούσιο σε εκπλήξεις. Άφησέ τον να αλλάξει τις συνήθειές σου, αυτό θα ανθίσει τη δημιουργικότητά σου και μπορεί να σου φέρει, αν είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία. Οι έρωτές σου, από την 1η, θα αναζωογονηθούν, όπως και οι δραστηριότητές σου, από τις 2.

Δίδυμοι

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθάει να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Εξερευνάς τον κόσμο, μαθαίνεις περισσότερα πράγματα, όλα αυτά σε δελεάζουν. Ταξίδια, συναντήσεις και μελέτη σε τρέφουν. Είναι η στιγμή (στις 27, 28, 1η και κυρίως στις 3) να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, να αναπτύξεις καλύτερα τα ταλέντα σου, να τελειώσεις το γράψιμο του βιβλίου σου ή να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Από τις 2, η νέα Σελήνη θα σου δώσει ορμή. Θα δυναμιτίσει επίσης την ερωτική σου ζωή. Μην διστάζεις πια, τρέξε να απολαύσεις γρήγορα τον έρωτα στις 2 και στις 3!

Καρκίνος

Σε λένε αδιάφορη; Και τι πειράζει! Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η ενέργειά σου είναι μεγάλη. Δεν αφήνεις πια τα ροζ γυαλιά στις 27 και στις 28 και φαίνεσαι πολύ δυνατή στις 30 για να φτάσεις τους στόχους σου. Το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιό σου από τις 30 και θα κάνεις οικογενειακές συζητήσεις. Ντοπαρισμένη από τη νέα Σελήνη στις 2, θα θέλεις επίσης να κάνεις αλλαγές. O έρωτας θα σε λυγίσει στις 28, 30 και την 1η.

Λέων

Είσαι γεμάτη ενέργεια για να κάνεις ότι πρέπει στις 27, έχεις στο μυαλό σου πολλά σχέδια διακόσμησης για το σπίτι σου στις 28 και επίσης στις 30 θα ριχτείς για την προετοιμασία τους. Οι δραστηριότητές σου θα πάρουν μια νέα κατεύθυνση την 1η, χρησιμοποίησε τον Ερμή για να διευκολύνεις συναλλαγές και διαπραγματεύσεις. Αν υπάρχουν διαφωνίες με τα κοντινά σου πρόσωπα, από τις 2 με τη νέα Σελήνη, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να ηρεμήσεις την κατάσταση. Οι έρωτές σου; Προσοχή στις υπερβολές στις 28! Χαρούμενα σχέδια για δυο την 1η, πολύ τρυφερές συναντήσεις στις 3.

Παρθένος

Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να επικεντρωθείς περισσότερο στα οικονομικά σου. Από την 1η, θα μπορέσεις με τον Ερμή να αναλύσεις καλύτερα τη διαχείρισή τους και να δεις τι τροποποιήσεις μπορείς να κάνεις για να αισθανθείς πιο ασφαλής. Από τις 2, θα επωφεληθείς από την τόνωση της νέας Σελήνης για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Ο Ουρανός θα σου δώσει περισσότερες καινοτόμες λύσεις την 1η και στις 2 και ο Δίας, στις 3, θα επιβεβαιώσει την επιτυχία. Έρωτες σε πλήρη εποικοδομητική μετάλλαξη στις 30, την 1η και στις 3.

Ζυγός

Από τις 30, με τον Ερμή, θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά αυτά που θέλεις από τη ζωή και θα τους δώσεις προτεραιότητα με τη νέα Σελήνη στις 2. Είναι η στιγμή να πάρεις μια νέα κατεύθυνση και να ριχτείς σε νέα προσωπικά σχέδια. Ας είσαι συνειδητοποιημένη σε κάθε περίπτωση πως αν χρειαστεί να κάνεις αλλαγές, είσαι εσύ που πρέπει να αλλάξεις και όχι οι άλλοι... Σύνεση στα οικονομικά στις 3, μπορεί να σε ξεγελάσουν. Μπερδεμένοι οι έρωτές σου στις 28, 29, την 1η και στις 2.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία και ο μαγνητισμός σου είναι ενεργά. Αισθάνεσαι η πιο όμορφη και παίζεις ανάλαφρα! Ο Άρης σου δίνει την ανάγκη να εξερευνήσεις το άγνωστο. Άφησέ τον να οδηγήσει τα βήματά σου. Χάρις σε αυτόν, μπορεί να συναντήσεις τον άντρα των ονείρων σου και να ταξιδέψεις μαζί του αντί να ταξιδεύεις μόνη. Αν έχεις αμφιβολίες, ο Κρόνος θα σου δώσει υπομονή και αντοχές. Αυτό θα φέρει καρπούς στις 30 και η ύπαρξή σου θα μπερδευτεί λίγο την 1η. Σύνεση στις 3! Υπάρχει κίνδυνος να μην βλέπεις τον αγαπημένο σου όπως είναι.

Τοξότης

Κοιτάζοντας το αύριο με εμπιστοσύνη στις 27 και 28, δεν διστάζεις να ριχτείς σε μακροπρόθεσμα σχέδια στις 30. Μπορείς, αν υπάρχει λόγος, να ρυθμίσεις οικογενειακά προβλήματα με διάλογο και να κάνεις επίσης μικρές αλλαγές στο σπίτι σου για να γίνει πιο αρμονικό και ειρηνικό. Επωφελήσου την επιρροή της νέας Σελήνης στις 2 για να βάλεις νέους στόχους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες ή να δεσμευτείς περισσότερο σε πράγματα που σου αρέσουν. Τονωτικοί οι έρωτές σου στις 27 και 28. Σοβαρές δεσμεύσεις στις 30.

Αιγόκερως

Τίποτα δεν σε σταματά στις 30. Φτάνεις ως το τέλος ότι επιχειρείς, συνειδητοποιημένη πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην πορεία σου και ο τρόπος σκέψης σου να έρθει πιο κοντά με αυτόν των κοντινών σου προσώπων. Από την 1η, μπορείς με τον Ερμή να διευρύνεις τις γνώσεις σου ή να βρεις νέες δραστηριότητες και από τις 2, να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις την καριέρα σου. Είναι η στιγμή να προχωρήσεις μπροστά και να αναγνωριστούν τα ταλέντα σου. Ανθισμένοι οι έρωτές σου στις 28 και στις 30 αλλά μην ονειρεύεσαι υπερβολικά στις 3.

Υδροχόος

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, η προσωπικότητά σου θα αλλάξει. Ανακαλύπτεις μέσα σου κρυμμένες δυνάμεις, κάποιες πολύ θετικές αλλά και κάποιες άλλες, εκνευριστικές και μπερδεμένες που θα πρέπει να ελέγξεις και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις για να μπορέσεις να τις μεταμορφώσεις. Ο Κρόνος θα σου δώσει την ευκαιρία αυτή στις 30, οι ορίζοντές σου ανοίγουν και ντοπαρισμένη από τη νέα Σελήνη στις 2, η ανάγκη σου να μάθεις και να εξερευνάς όσα δεν ξέρεις ακόμα θα είναι μεγάλη. Αισθησιακοί οι έρωτές σου στις 27 και κυρίως στις 30. Μια απόδραση για δυο μπορεί να σε δελεάσει στις 2 και στις 3.

Ιχθύες

Με τον Ουρανό, μπορεί στις 29, την 1η και στις 2 να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά. Και χάρις στον Ερμή, από τις 30 αλλά και με τη νέα Σελήνη στις 2 θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Συνεργασίες, επαγγελματικά σχέδια, δημιουργία σχέσεων (μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο!), υπογραφές συμβολαίων, παραχωρήσεις, τακτοποιήσεις.... όλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο εύκολα... Ο αγαπημένος σου θα κάνει χαρούμενη την καθημερινότητά σου στις 28 και στις 29 και στα χέρια του στις 30, θα αισθανθείς εντελώς ικανή να φτάσεις μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου.