Follow us

Celebrity Sex Tips: Οι διάσημοι μοιράζονται τα μυστικά του κρεβατιού τους

Τι θεωρούν σέξι και τι όχι; Ποια διάσημη ηθοποιός δηλώνει ότι της αρέσει το σεξ στο αυτοκίνητο και ποια είναι η πιο παραδοσιακή;

Celebrity Sex Tips: Οι διάσημοι μοιράζονται τα μυστικά του κρεβατιού τους

Τι θεωρούν σέξι και τι όχι;

Όπως και όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι stars έχουν τα δικά τους φετίχ στο κρεβάτι. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτοί δεν διστάζουν να τα παραδεχτούν δημοσίως εξομολογούμενοι τι τους “φτιάχνει” και τι τους χαλάει.

Πάρε μια γεύση παρακάτω:


[gallery ids="59037,59038,59039,59040,59041,59042,59043,59044,59045,59046,59047,59048,59049,59050"]

“Πιστεύω ότι οι άντρες θέλουν να ακούν μικρές αναπνοές και όχι δυνατές κραυγές σαν να παίζεις σε αισθηματική ταινία” υποστηρίζει η Cheryl Cole που έκανε πρώτη φορά σεξ στα 15 της.

Για την Megan Fox η αγάπη είναι πάνω από όλα: “Έχω πάει με δυο άντρες στη ζωή μου. Τον εφηβικό μου έρωτα και τον Brian Austin Green. Δεν μπορώ να κάνω σεξ με κάποιον που δεν αγαπώ. Με αρρωσταίνει η ιδέα”.

“Είμαι αρχέγονη σε ένα ζωώδες επίπεδο”, εξομολογείται η Cameron Diaz και προσθέτει: ”Θέλω να αγγίζω διαρκώς τον αγαπημένο μου. Δεν το διαπραγματεύομαι. Μου αρέσει η επαφή”.

Η Kristen Stewart δίνει βάση στην όσφρηση: “Μου αρέσει πως μυρίζει. Και θέλω και αυτός να τπ θέλει, σαν να αγαπά να γλείφει τις μασχάλες μου. Δεν θέλω να πλένει αυτή τη μυρωδιά. Αυτό δεν είναι το νόημα;”.

Ο χώρος για την Scarlett Johansson είναι το παν: “Μου αρέσει το αμάξι, στο αυτοκίνητο. Αν έπρεπε να σκεφτώ ένα πραγματικά πρόστυχο πλαίσιο, κάτι τρελό και kinky, το πίσω κάθισμα είναι σίγουρα αυτό".

Η Jennifer Lopez μάλλον μιλάει από εμπειρία λέγοντας: «Οι ρώγες των γυναικών δεν είναι κουρδιστήρι. Οι άντρες νομίζουν ότι το αγαπάμε αλλά εμείς σκεφτόμαστε "ας σταματήσει”».

“Δεν νομίζω ότι μια κοπέλα είναι χαλαρών ηθών αν της αρέσει το σεξ. Θα μπορούσα να κάνω ένα one-night stand, και το πρωί να πω στο άλλον 'Πρέπει όντως να είσαι εδώ;'” έχει πει η Jessica Alba.

Η 40χρονη Sofia Vergara συμβουλεύει: “Το κλειδί στο σεξ είναι και οι δυο να είναι οι εαυτοί τους και αυθόρμητοι. Αλλά ξέχασε τις περίεργες στάσεις, το κλειδί είναι ο έρωτας. Τίποτε πιο απλό από αυτό”.

Η Kate Beckinsale έδωσε λύση και για τις σχέσεις από απόσταση: “Χρησιμοποιούμε πολύ την κάμερα όταν είμαστε μακρυά. Μου λέει τι να βάλω και τι να κάνω...”.

H Eva Longoria βρήκε μόνη της τη λύση: “Δεν μπορούσα να απολαύσω το σεξ μέχρι που δοκίμασα τον αυνανισμό. Αγόρασα τον πρώτο δονητή λίγα χρόνια πριν και λυπάμαι που δεν τον είχα ανακαλύψει νωρίτερα”.

Η θεά του στριπτίζ Dita von Teese υποστηρίζει: “Ένα ελαφρύ δέσιμο και ένα με δυο χτυπηματάκια θα κάνουν όλη τη δουλειά”.

Μια προσωπική της εμπειρία μοιράστηκε η Eva Mendes: “Έχω κάνει σεξ και στις 50 πολιτείες. Ήταν κατά τη διάρκεια ενός road trip όταν ήμουν πιο νέα. Ίσως βοήθησε πολύ ο καθαρός αέρας”.

Η Paris Hilton περιγράφει τον ιδανικό άντρα: “Μου αρέσει να φοράει στολή. Ένας σέξι αστυνομικός με μπλε μάτια, όμορφο πρόσωπο και σφιχτούς κοιλιακούς”.

Σαν Σαμάνθα, μας διδάξε πολλά, σαν Kim Cattrall δηλώνει: “Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις την εκτίμησή σου είναι η ανταπόκριση στο άγγιγμά του εραστή σου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο γι'αυτόν και η πιο απελευθερωτική εμπειρία γι' αυτήν"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ