Follow us

"Sunkissed glow" | Όλα τα προϊόντα για ένα θεΐκό bronzed μακιγιάζ φέτος το καλοκαίρι

H Μάγια Λεμονά δοκιμάζει το πιο λαμπερό μακιγιάζ των φετινών διακοπών.

milan

Δεν υπάρχει πιο κολακευτικό μακιγιάζ από το bronzed look το καλοκαίρι, που αναδεικνύει τόσο τα χαρακτηριστικά του προσώπου όσο και τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Μάλιστα, υπάρχουν τόσες πολλές τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις που άνετα πετυχαίνεις ένα sunkissed εφέ στο δέρμα, ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει ακόμα να κάτσεις στον ήλιο.

Αυτή την τεχνική δοκίμασε και η Μάγια Λεμονά, χρησιμοποιώντας τα υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ από την ολοκαίνουρια σειρά "Gold Reflections" της KIKO MILANO. Ο makeup trainer του brand, Πάνος Χοχλιώνης, μάς έδειξε βήμα βήμα τη σωστή εφαρμογή του bronzer, του ρουζ αλλά και του foundation για να δημιουργήσουμε αυτή την αψεγάδιαστη λάμψη που θυμίζει το "φιλί του ήλιου" στο πρόσωπό μας ενώ μάς έδωσε και τα δικά του επαγγελματικά tips για το πώς θα φοράμε σωστά τις σκιές αλλά και τα υπόλοιπα hero προϊόντα της καλοκαιρινής σειράς.

"Sunkissed glow" | Όλα τα προϊόντα για ένα θεΐκό bronzed μακιγιάζ φέτος το καλοκαίρι

Εξάλλου, αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός της "Gold Reflections", της premium καλοκαιρινής συλλογής by KIKO MILANO που αντλεί έμπνευση από το γεμάτο ενέργεια και ομορφιά φως του ήλιου των ιταλικών ακτών: να χαρίσει άπλετη λάμψη στην επιδερμίδα, τόση που να ακτινοβολεί από μακριά. Αυτό που έχουμε λατρέψει στη συλλογή είναι ότι αποτελείται από προϊόντα υψηλής απόδοσης με καινοτόμες φόρμουλες και υφές που χαρίζουν φινίρισμα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στην επιδερμίδα μια φυσική φωτεινότητα και ενισχύοντας τη φυσική της ομορφιά.

Όσο για τις αποχρώσεις, δεν έχεις ξαναδεί πιο καλοκαιρινές και φωτεινές: από το γυαλιστερό μπρούντζινο καφέ της Μπαρόκ αρχιτεκτονικής μέχρι το ζεστό ροζ χρυσό της άμμου και της μπουκαμβίλιας στο πρώτο φως, η παλέτα κυμαίνεται στα μαγευτικά χρώματα με τα οποία "βάφεται" ο ουρανός την ώρα που ο ήλιος "βουτάει" στη θάλασσα.

milan

How - to: Sunkissed glow

Η Μάγια Λεμονά ξεκινά την προετοιμασία για το μακιγιάζ με σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα και ομοιομορφία στη βάση, χάρη στο "Gold Reflections" Flawless Mirage Luminous Face Base, το ενυδατικό primer λάμψης που ενισχύει την επιδερμίδα και την προετοιμάζει για την εφαρμογή του μακιγιάζ, χαρίζοντάς της τέλεια εμφάνιση και εκλεπτυσμένη λάμψη.

Στη συνέχεια, δεν χρειάζονται πολλά για να χαρίσουμε την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη στο πρόσωπο: το ρουζ και το bronzer κάνουν τέλεια δουλειά αν συνδυαστούν σωστά.

Ο Πάνος Χοχλιώνης χρησιμοποίησε το Sunkissed Baked Bronzer, ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Gold Reflections για definition και contouring. Το μεταξένιο, "ψημένο" φινίρισμά του έχει σχεδιαστεί για να ζεσταίνει και να σμιλεύει την επιδερμίδα για ένα φυσικό μπρονζέ αποτέλεσμα. Συνεχίζει με ένα εξίσου καινοτόμο προϊόν, το Fusion Glow Blush που περιέχει μια πρωτοποριακή υφή κρέμας-πούδρας αλλά και μια σύνθεση από έλαιο και βουτύρο καριτέ, αφήνοντας μια υφή balm στο δέρμα αλλά και glowy εφέ.

milan
milan

Όσο για τα μάτια, η Gold Reflections Sun Mirage Liquid Eyeshadow είναι το πιο σημαντικό "όπλο" στο βαλιτσάκι του, αφού πρόκειται για μια φανταστική υγρή σκιά με λαμπερό μεταλλικό φινίρισμα που απλώνεται πανεύκολα και χαρίζει τέλειο glowy εφέ στα βλέφαρα στο λεπτό. Η Volume & Care Effect Mascara είναι ένα εξίσου σημαντικό item, αφού χαρίζει βαθύ, έντονο μαύρο χρώμα και έξτρα εφέ όγκου φροντίζοντας παράλληλα τις βλεφαρίδες.

Τέλος, το Gold Reflections 3D Hydra Lip Gloss Limited Edition στην απόχρωση Radiant Apricot ταίριαξε υπέροχα με το μακιγιάζ της Μάγιας Λεμονά, αφού ο κοραλί shimmery τόνος του ανέδειξε ακόμα περισσότερο το bronzed look της.

milan

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά; Το υπέροχο Gleaming Face & Body Fluid, ένα προϊόν λάμψης για πρόσωπο και σώμα που χαρίζει ένα wow glowy effect στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με άρωμα λουλουδιών, προσφέρει μια λαμπερή και πολυτελή αίσθηση ενώ το διακριτικό του μπρονζέ χρώμα σε συνδυασμό με την ιριδίζουσα σύνθεση, χαρίζει ονειρική λάμψη.

kiko re

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

H συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και το e-shop.

Αθήνα: The Mall of Athens, Δημ. Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), River West, Notos Galleries Πειραιά, Notos Galleries Ομόνοιας, Κορυδαλλός (Ταξιαρχών 50), Νέο Ψυχικό (Λεωφόρος Κηφισίας 212), Galerie de Beauté–Athens Metro Mall, Κηφισιά (Κυριαζή 34), Galerie de Beauté – Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), Galerie de Beauté- Χολαργός (Λ. Μεσογείων 230), Galerie de Beauté-Μενίδι (Δεκελείας 13& Οδυσσέως 20), Factory Outlet Αεροδρομίου, Galerie de Beauté- N. Ερυθραία (Λεωφ. Κηφισίας 336), Galerie de Beauté- Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 27), Νέα Σμύρνη (2ας Μαϊου 36)

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 52, Mediterranean Cosmos, Notos Galleries Τσιμισκή, One Salonica Outlet Mall

Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία

Καλαμάτα: Notos Galleries Καλαμάτα

Τρίκαλα: Ασκληπιού 35 (πεζόδρομος)

Ιωάννινα: Χαριλάου Τρικούπη 18 & Οπλαρχηγού Πουτέτση

Λάρισα: Αλ. Παναγούλη 12

Μύκονος: Ματθαίου Ανδρονίκου 36 & Νικ. Καλογερά, Ματογιάννια

www.kikocosmetics.gr/storelocator

Ευχαριστούμε τη Λίμνη Βουλιαγμένης για τη φιλοξενία.
Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Βίντεο: Creative Media Box

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ