Follow us

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κουρεύτηκε | Το look που την ανανέωσε

Η αλλαγή στο hair look της Όλγας Κεφαλογιάννη αποπνέει σύγχρονο αέρα και κομψότητα.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Χαιρετισμό στην παρουσίαση του προγράμματος "FutureShapers Greece” του TUI Care Foundation και της Wise Greece απηύθυνε η Όλγα Κεφαλογιάννη την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, όπου και τόνισε ότι το αίτημα για "πράσινες" πρακτικές στη σύνθεση τουριστικών προϊόντων και εμπειριών, συνιστά μία θεμελιώδη μετατόπιση στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Η υπουργός Τουρισμού εμφανίστηκε στην εκδήλωση και με ανανεωμένο hair look, έχοντας επιλέξει την ιδανική κόμμωση για να υποδεχθεί τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανανέωσε την εικόνα των μαλλιών της λέγοντας "ναι" σε μια ελαφρώς κοντύτερη εκδοχή από το προηγούμενό της χτένισμα. Αέρα ανανέωσης έδωσε ωστόσο το πιο έντονο φιλάρισμα που πραγματοποίησε στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών της, το οποίο και αποτελεί μεγάλη τάση ως προς τα hair looks που προτείνουν οι ειδικοί για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024-2025.

Διαβάστε Επίσης

Ένα long bob με φιλάρισμα σαν αυτό που διάλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη για να ανανεώσει την εικόνα της είναι ιδανικό για πολυάσχολες γυναίκες σαν κι εκείνη, αφού αποτελεί μια low maintenance επιλογή που χρειάζεται περιορισμένο styling στην καθημερινότητα. Είναι επίσης και μια κίνηση ματ για μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού με τον αποχωρισμό μερικών πόντων από το μήκος των μαλλιών, αυτά καθαρίζουν σωστά και λαμβάνουν ένα απαραίτητο boost μετά την ταλαιπωρία των προηγούμενων μηνών.

Ως προς το χρώμα των μαλλιών της, η Όλγα Κεφαλογιάννη διατήρησε το signature ζεστό καστανό της, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την επιδερμίδα όπως και τα καστανά της μάτια.

Το ανανεωμένο hair look της Όλγας Κεφαλογιάννη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr