Η Βίκυ Καγιά με το μακιγιάζ που αντενδείκνυται για γυναίκες άνω των 45

Η Βίκυ Καγιά πήγε κόντρα σε έναν από τους μεγαλύτερους κανόνες μακιγιάζ και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για 14 συνεχόμενη χρονιά, το Madwalk συνεχίζει να συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα με ένα από τα πιο φαντασμαγορικά events που όλοι οι fashion addicts περιμένουν με ανυπομονησία. Το βράδυ της Τετάρτης, 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το kick off party του Madwalk στο κέντρο της Αθήνας με πληθώρα λαμπερών καλεσμένων να δίνουν το παρών, ανάμεσά τους -φυσικά- και η Βίκυ Καγιά.

Καλεσμένη σε φθινοπωρινό/χειμερινό γάμο | Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities

Για την περίσταση, το μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε ένα mini μαύρο φόρεμα με cut-out στην περιοχή του στήθους, το οποίο συνδύασε με μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες.

Το look της ολοκληρώθηκε με ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά κι ένα μακιγιάζ που σίγουρα δεν θα έβρισκε σύμφωνους πολλούς makeup artists. Ο λόγος; Πήγε κόντρα σε έναν από τους πιο γνωστούς κανόνες μακιγιάζ για μετά τα 45, ο οποίος λέει ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές στα μάτια και πιο συγκεκριμένα το πολύ έντονο περίγραμμα με μαύρο μολύβι, καθώς "αγριεύει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο "βαρύ" και "κουρασμένο".

Παραδόξως ωστόσο το αποτέλεσμα δικαίωσε την Βίκυ Καγιά. Ο βασικός λόγος που το εν λόγω makeup look "δούλεψε" είναι ένας: Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν απλό και λαμπερό. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε μια dewy, φυσική βάση, χάρισε ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό της με ένα ροδακινί ρουζ στα μήλα και ολοκλήρωσε το look με ένα pink nude κραγιόν με satin φινίρισμα που έκανε τα χείλη της να δείχνουν πιο juicy και νεανικά. Συμπέρασμα; Οι κανόνες (ακόμα κι αυτοί του μακιγιάζ) υπάρχουν για να σπάνε.

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το πιο "έξυπνο" καρέ hair look