Γιούλικα Σκαφιδά | Με girly fresh μακιγιάζ που είναι ιδανικό αν είσαι καλεσμένη σε βάπτιση

Το μακιγιάζ που επέλεξε η Γιούλικα Σκαφιδά για τη βάπτιση του γιου της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τον μονάκριβο γιο της βάφτισε η Γιούλικα Σκαφιδά πριν από έναν περίπου μήνα, με την αγαπημένη ηθοποιό να μοιράζεται πρόσφατα στο Instagram φωτογραφίες από το μυστήριο που τελέστηκε στην Καλαμάτα.

Για τη βάπτιση του μικρού Άγγελου Γεράσιμου, η ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό maxi φόρεμα με lace φούστα και αέρινο fit, ταιριαστό με το θέμα της τελετής που ήταν η ελιά – δέντρο άμεσα συνδεδεμένο με την καλαματιανή γη. Αυτό που ωστόσο ξεχώρισε στο look της δεν ήταν άλλο από την επιμέλεια στο μακιγιάζ της, η διάθεση του οποίου ήταν girly fresh.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η Γιούλικα Σκαφιδά εμπιστεύθηκε την επιμέλεια του μακιγιάζ της στα χέρια του makeup artist Πέτρου Τσαμπούκου. Εκείνος χρησιμοποίησε matte font de teint στην επιδερμίδα της, στην οποία εφάρμοσε bronzer για το απαραίτητο contouring, όπως και ροδακινί ρουζ στα μήλα.

Για τα μάτια επιλέχθηκε μια smokey προσέγγιση με καφέ σκιά που τραβήχτηκε προς τα έξω σαν γραμμή eyeliner, ενώ στην εσωτερική γωνία των ματιών εφαρμόστηκε σαμπανιζέ σκιά με ιριδίζον εφέ. Τα φρύδια είχαν χτενιστεί ελαφρώς με διάφανο brow gel, ενώ χρησιμοποιήθηκε μολύβι για να γεμίσουν τα όποια ελάχιστα κενά υπήρχαν. Τέλος, στα χείλη εφαρμόστηκε ροζ κραγιόν με σατινέ υφή, το οποίο ήταν και το προϊόν που πρόσφερε φρέσκια διάθεση στο σύνολο της εμφάνισης.

Η επιμέλεια στο μακιγιάζ της Γιούλικας Σκαφιδά είναι ιδανική σε περίπτωση που έχεις κι εσύ να παρευρεθείς σε μια βάπτιση, αφού στέκεται ιδανικά σε μια πρωινή αλλά και επίσημη περίπτωση. Πρόκειται επίσης για ένα easy to copy makeup look, το οποίο θα δημιουργήσεις πανεύκολα με λίγα προϊόντα που σίγουρα έχεις στο νεσεσέρ σου.

Διαβάστε Επίσης

Για πιο εύκολη δημιουργία του καφέ smokey στα μάτια, χρησιμοποίησε μια σκιά σε μορφή gel την οποία θα ζεστάνεις στα χέρια σου και θα εφαρμόσεις με ειδικό πινέλο μπλεντάροντας επαρκώς. Ως προς τα χείλη, μην ξεχάσεις πριν την εφαρμογή ενός αντίστοιχου κραγιόν να κάνεις ελαφριά απολέπιση με ένα ειδικό scrub ή με μια DIY εκδοχή από ζάχαρη και μέλι, καθώς αυτή η κίνηση θα σου χαρίσει απαλό αποτέλεσμα και τον ιδανικό καμβά για να απλωθεί σωστά το προϊόν. Τέλος, μην ξεχάσεις να κλειδώσεις το αποτέλεσμα με ένα setting spray, που θα διατηρήσει αναλλοίωτη τη βάση σου μέχρι το τέλος του γλεντιού.

Το girly fresh μακιγιάζ της Γιούλικας Σκαφιδά