Μαριέττα Χρουσαλά | Η ανανέωση στο hair look της είναι μια elegant και κλασική επιλογή

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στο κομμωτήριο και άλλαξε το κούρεμα των μαλλιών της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Εντυπωσιακό μοντέλο, επιτυχημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και μια από τις αγαπημένες παρουσίες των εγχώριων social media, με την ίδια να μη διστάζει να μοιραστεί στιγμές από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της με inspiring τρόπο. Ο λόγος φυσικά για τη Μαριέττα Χρουσαλά, που εμπνέει χιλιάδες από τις γυναίκες που την ακολουθούν σταθερά στο Instagram, προβάλλοντας φρέσκα και chic looks της τακτικά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, πριν από λίγες ώρες, αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο αγαπημένο της κομμωτήριο Manos Haute Coiffure, όπου και προχώρησε σε μια elegant και κλασική αλλαγή στα μαλλιά της. Αν και διαχρονικά πιστή στο γλυκό ξανθό της χρώμα, η Μαριέττα Χρουσαλά αποχωρίστηκε αυτή τη φορά τη χωρίστρα στη μέση, αποκτώντας φράντζα στο πλάι.

Το χτένισμα που επέλεξε η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονη και πολυάσχολη γυναίκα, αφού είναι easy to maintain και κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου. Επιπλέον, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιμέλεια ως προς τα προϊόντα styling, μιας που με στέγνωμα με πιστολάκι και ελάχιστη ή και καθόλου λακ στέκεται όπως πρέπει για πολλές ώρες.

Το νέο hair look της Μαριέττας Χρουσαλά