Ευγενία Σαμαρά | Το beauty look της είναι το απόλυτο inspo αν είσαι μελαχρινή με καστανά μάτια

Το earthy μακιγιάζ της Ευγενίας Σαμαρά είναι ό,τι καλύτερο για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι ταλαντούχα σε ό,τι καταπιάνεται, από την υποκριτική, μέχρι την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, και μια αγαπημένη παρουσία της εγχώριας showbiz. Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά, που μας συνηθίζει πάντα σε στιλάτες εμφανίσεις, τόσο ως προς τις ενδυματολογικές της επιλογές, όσο και αναφορικά με τη beauty επιμέλεια του look της. Και έτσι κι έκανε για ακόμα μια φορά, χαρίζοντάς μας το απόλυτο inspo μέσα από την εμφάνισή της, ιδιαίτερα για μελαχρινές γυναίκες με εντυπωσιακά καστανά μάτια.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά ανάρτησε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία όπου και ποζάρει με ένα rusty orange σύνολο αποτελούμενο από ένα μακρύ vest top και ασορτί παντελόνι. Αυτό που έκλεψε ωστόσο την παράσταση δεν ήταν άλλο από την επιμέλεια στο μακιγιάζ της, οι γήινοι τόνοι του οποίου μαζί με τη φυσικότητα στην απόδοση είναι ιδανικοί για every day εμφανίσεις που αποπνέουν κομψότητα και ανεπιτήδευτο στιλ.

Πιο αναλυτικά, η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε με eye makeup δημιουργημένο με σκιά στην απόχρωση του χαλκού και ελαφριά γραμμή eyeliner δημιουργημένη επίσης από σκιά, σε διακριτική καφέ απόχρωση. Στα βλέφαρα τοποθετήθηκε μια ήπια στρώση mascara με barely-there διάθεση, ενώ τα φρύδια χτενίστηκαν ελαφρώς ανοδικά με brow gel, σε διάφανη απόχρωση. Στην επιδερμίδα τοποθετήθηκε font de teint με matte φινίρισμα, bronzer για ελαφρύ contouring και τα μήλα τονίστηκαν με ροδακινί ρουζ για ένα φρέσκο καθημερινό look. Τέλος, στα χείλη απλώθηκε matte κραγιόν σε ψυχρή μπεζ απόχρωση, για διακριτικό definition.

Για το επίσης effortless hair look της Ευγενίας Σαμαρά δημιουργήθηκε μια χαμηλή αλογοουρά, ενώ η χωρίστρα διατηρήθηκε στη μέση.

Μια παρόμοια επιμέλεια σε μακιγιάζ και μαλλιά αποτελεί ιδανική επιλογή για every day εμφανίσεις σε περιβάλλον γραφείου και στις casual στιγμές σου, αφού όχι μόνο είναι εύκολη στην επιμέλειά της αλλά αναδεικνύει υπέροχα τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε μελαχρινής γυναίκας με καστανά μάτια. Για τη μετάβαση του εν λόγω μακιγιάζ σε πιο βραδινό όταν είσαι on-the-go, απλώς έχε μαζί σου ένα υγρό highlighter που θα απλώσεις με τα δάχτυλά σου στα μήλα για επιπλέον λάμψη, ενώ άλλαξε το κραγιόν σου σε ένα πιο σκούρο καφέ ή άπλωσε ένα ιριδίζον gloss στα χείλη με girly vibe.

To beauty look της Ευγενίας Σαμαρά