Αυτό είναι το καλύτερο φυτικό αντηλιακό της χρονιάς

Μία ακόμα διάκριση για την Ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών Glow Era.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών Glow Era κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία καλύτερο αντηλιακό της χρονιάς, του θεσμού Best in Pharmacy Awards 2024.

Η αξιολόγηση του Glow Era Perfect Sun Protector SPF50, του αντηλιακού με τέσσερα φυτικά βλαστοκύτταρα, έφερε το προϊόν στις πρώτες θέσεις, αναδεικνύοντας την υπεροχή, την ποιότητα και την αξιοπιστία του κορυφαίου ελληνικού brand Glow Era.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του προϊόντος συνδυάζει κι αξιοποιεί την υψηλής απόδοσης φόρμουλα των τεσσάρων φυτικών βλαστοκυττάρων με την δράση των προηγμένων οργανικών φίλτρων και εγγυάται ασφαλή προστασία ευρέως φάσματος, πρόληψη των δυσχρωμιών και της πρόωρης γήρανσης και παράλληλα την άμεσα ορατή σύσφιξη κι αναδόμηση της επιδερμίδας.

"Η κατάκτηση και αυτού του βραβείου, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης μας στην καινοτομία και την άριστη ποιότητα και παράλληλα ωθεί το πάθος και την έρευνα μας σε νέα ύψη, παρέχοντας μελλοντική εγγύηση για την δημιουργία νέων φυσικών καλλυντικών, με εξελιγμένες φόρμουλες, αφιερωμένων στην υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας", δήλωσε ο κ. Ντίνος Λεωνίδας, Managing Director της Glow Era

info
Βρείτε τα προϊόντα του brand στο glowera.eu/shop/ και σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία.