Follow us

Οι σκιές που φωτίζουν -όσο δεν φαντάζεσαι- τα καστανά μάτια

Οι αποχρώσεις που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

σκιές για καστανά μάτια Splash News/Ideal Image

Οι παλέτες που έχεις στο νεσεσέρ σου είμαστε σίγουρες ότι σου δίνουν πολλές ιδέες για το μακιγιάζ σου, αλλά γνωρίζεις ποιες απ' όλες κολακεύουν περισσότερο το χρώμα των ματιών σου; Δες παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες σκιές για καστανά μάτια και απογείωσε το μακιγιάζ σου με ένα απλό swipe:

5 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν το χρώμα σκιάς που αναδεικνύει τα καστανά μάτια όσο κανένα άλλο

Τα μολύβια ματιών που φωτίζουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Μοβ/Λιλά

Πολύ συχνά οι διασημότεροι makeup artists, ανάμεσά τους και ο Παντελής Τουτουντζής, προτιμούν μοβ χρώματα για τα καστανά μάτια, μιας και η αντίθεση που δημιουργούν είναι εντυπωσιακή. Γλυκαίνουν το βλέμμα και σίγουρα κάνουν το χρώμα των ματιών να ξεχωρίζει.

Πράσινο

Το πράσινο και το καφέ είναι ένα match made in heaven. Χρησιμοποίησε μια σκιά σε χακί, emerald ή olive green απόχρωση για να χαρίσεις ένα διακριτικό pop of colour στο μακιγιάζ σου.

Σμαραγδί

Ιδίως αν έχεις πολύ σκούρα καφέ μάτια, δοκίμασε μια σμαραγδί σκιά και θα μας θυμηθείς. Κάνει το βλέμμα να δείχνει τόσο εντυπωσιακό και φωτεινό, που μετά είμαστε σίγουρες ότι δεν θα την ξαναβγάλεις από το νεσεσέρ σου.

Μπλε

Το μπλε, από το θαλασσί και το navy μέχρι το elecric blue, είναι εξίσου κολακευτικό για τα καστανά μάτια. Εφάρμοσε τη σκιά στην εσωτερική γωνία ή δημιούργησε ένα soft blue smokey eye look κι ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ροδαλά μάγουλα και nude χείλη.

Ροζ

Το ροζ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τα καστανά μάτια, μιας και γλυκαίνει το βλέμμα, και χαρίζει ένα girly twist σε κάθε makeup look.

Μπρονζέ/Χρυσό

Για να φωτίσεις το βλέμμα σου, αλλά να μείνεις πιστή στην safe παλέτα χρωμάτων, που τόσο αγαπάς, επίλεξε μία σκιά σε μπρονζέ απόχρωση που θα κάνει τα μάτια σου να λαμπυρίζουν.

Μπορντό

Μια εξίσου κολακευτική επιλογή αποτελούν και οι σκιές σε μπορντό χρώμα, αφού κάνουν το καστανό χρώμα των ματιών να "αλλάζει" μαγικά αποχρώσεις ανάλογα με το πώς τα "χτυπά" το φως.

Τερακότα

Οι τερακότα σκιές είναι πραγματικά ό,τι πρέπει για τα καστανά μάτια. Για τις βραδινές εξόδους σου προτίμησε μία χάλκινη σκιά με ιριδίζον φινίρισμα, η οποία χάρη στη λάμψη της, θα φωτίσει τα μάτια σου κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μελί.

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε την σκιά που χαρίζει "βάθος" στα καστανά μάτια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr