Follow us

Η Βάσια Κωσταρά με το signature hairstyle που λατρεύουν και οι Σκανδιναβές

Το κούρεμα και το χτένισμα που θα έκανε κάθε Scandi girl.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Οι Σκανδιναβές φημίζονται για το αβίαστα κομψό στιλ τους, που διακρίνεται για τον μοντέρνο μινιμαλισμό και την απλότητα που αποπνέει. Κάτι που αντικατοπτρίζεται τόσο στο ντύσιμό τους όσο και στα μαλλιά τους, που ξεχωρίζουν, αναδεικνύοντας την εμφάνισή τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα scandi-inspired hair look υιοθέτησε πρόσφατα και η Βάσια Κωσταρά, εντάσσοντάς το πλήρως στο προσωπικό της στιλ. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής σχεδιάστρια έκανε ένα από τα πιο αγαπημένα τους χτενίσματα που, σε συνδυασμό με το επίσης scandi-inspired κούρεμά της, μάς θύμισε έντονα τα κορίτσια από την Σκανδιναβία.

Αμαλία Κωστοπούλου | Το πολυτελές foundation που λατρεύει, προσφέρει τέλεια κάλυψη αλλά και λάμψη

Πρόκειται για το casual wavy χτένισμα με τους ανάλαφρους κυματισμούς που δείχνει messy - αλλά δεν είναι. Αυτό το hairstyle αναδείχθηκε τέλεια χάρη στο long layered cut που έχει ούτως ή άλλως η Βάσια Κωσταρά, με το έντονο φιλάρισμα και τα διαφορετικά μήκη στα μαλλιά να συνιστούν την τέλεια βάση για το wavy εφέ που θέλει να πετύχει.

Η Βάσια Κωσταρά δοκίμασε μια από τις πιο hot τάσεις στα κουρέματα για το '24

Πόσες φορές δεν έχουμε δει τα Scandi girls στο street style των μεγαλύτερων πόλεων της μόδας, να κυκλοφορούν με τέτοιο χτένισμα;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr