Follow us

Διαχρονικό και πολυτελές | Αυτό το καρέ κούρεμα βρίσκεται στην κορυφή των hair trends φέτος

Ένα κούρεμα που κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει classy.

lily collins Splash News / Ideal Image

Ότι το καρέ είναι αντικειμενικά ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα είναι γεγονός. Σχεδόν κάθε σεζόν θα το δούμε να μεσουρανεί στις τάσεις, με τις πιο κομψές fashionistas να το υιοθετούν και να δείχνουν πάντοτε up to date. Και όσο κλασικό κι αν είναι, το καρέ καταλήγει να δείχνει hot και μοντέρνο, αφού κάθε φορά αποκτά και ένα twist που το κάνει πιο εκσυγχρονισμένο.

Το foundation-stick για blurring εφέ που χρησιμοποιεί και η Hailey Bieber έχει κάνει θραύση στα social media

Το φετινό φθινόπωρο όλα δείχνουν ότι το καρέ που κυριαρχεί είναι το sleek, ολόισιο και γεμάτο λάμψη. Αυτό δηλαδή που αποπνέει μια πολυτέλεια και ένα class, κάνοντας κάθε εμφάνιση να δείχνει "ακριβή". Είναι τέλεια μετρημένο, αυστηρό και σε ενιαίο μήκος χωρίς φιλάρισμα, ένα κούρεμα "ακριβείας", με το μήκος του να βρίσκεται μεταξύ της κορυφής του ώμου και της γωνίας του σαγονιού. Συνήθως, η χωρίστρα γίνεται στη μέση για να υπογραμμιστεί ο αιχμηρός χαρακτήρας του κουρέματος ενώ ταιριάζει καλύτερα σε λεπτά και ίσια μαλλιά.

Red wine nails | 5 ιδέες μανικιούρ σε μπορντό χρώμα, ό,τι πιο αριστοκρατικό για φθινόπωρο

Ένα παράδειγμα διάσημης που το υιοθέτησε πρόσφατα είναι η Lily Collins, ενώ αποτελεί και το go-to κούρεμα της Hailey Bieber από... πάντα. Φυσικά, δέχεται παραλλαγές αφού προσαρμόζεται σε όλους σχεδόν τους τύπους μαλλιών, εκτός από τα πολύ πυκνά με χοντρή τρίχα. Μπορεί επομένως να αποκτήσει ελάχιστο σπάσιμο στις άκρες ή γύρισμα προς τα έξω, ενώ και ένα ήπιο wavy style του ταιριάζει εξίσου. Το στοιχείο ωστόσο που χαρίζει την πολυτέλεια είναι η υγεία και η λάμψη της τρίχας, που κάνει τα μαλλιά να ακτινοβολούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr