Το foundation-stick για blurring εφέ που χρησιμοποιεί και η Hailey Bieber έχει κάνει θραύση στα social media

Μας δίνει και ένα πολύ χρήσιμο tip για να το χρησιμοποιήσουμε σωστά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις σε προϊόντα μακιγιάζ της σεζόν είναι τα πολυχρηστικά foundations σε μορφή stick, που εκτός από καλυπτικά έχουν και οφέλη ενυδάτωσης. Ένα από τα πιο viral foundation sticks αυτή τη στιγμή είναι και το αγαπημένο της Hailey Bieber, η οποία το χρησιμοποιεί στα γρήγορα GRWM videos που δημοσιεύει στο TikTok της και δημιουργεί τα πιο εύκολα looks μακιγιάζ.

Ένα πολυχρηστικό foundation όπως το Dior Forever Skin Perfect Foundation Stick του Dior, τη βολεύει απίστευτα αφού τη βοηθά να βάφεται γρήγορα και να αποκτά την πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα στο λεπτό, μιας και ο χρόνος της είναι πλέον περιορισμένος λόγω του μωρού. Με ένα μόλις προϊόν πάντως καταφέρνει να χαρίζει ένα blurring εφέ στην επιδερμίδα καμουφλάροντας πόρους, τυχόν σημάδια και λεπτές γραμμές ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση που κάνει το πρόσωπο να λάμπει.

Red wine nails | 5 ιδέες μανικιούρ σε μπορντό χρώμα, ό,τι πιο αριστοκρατικό για φθινόπωρο

Και ένα tip του μοντέλου για να κάνει το foundation να δείχνει απόλυτα φυσικό: απλώνει μικρή ποσότητα από το stick στην παλάμη της αναμειγνύοντάς το με μερικές σταγόνες από την ενυδατική της, κι έπειτα το εφαρμόζει με foundation brush κάνοντας καλό blending. Με αυτόν τον τρόπο, "σπάει" το foundation ώστε να είναι πιο ανάλαφρο και να απλωθεί και πιο εύκολα. Μπορείς να κάνεις το ίδιο είτε με την ενυδατική, είτε με το σέρουμ είτε ακόμα και με κάποιο hydrating primer.

5 best-seller mascaras για υπέροχες βλεφαρίδες που δεν κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ

@haileybieber

quick GRWM🎀🪽🧈

♬ TASTE - Tom 🪩🍓