Το Mouse Haircut είναι το κούρεμα που κάνουν τώρα όλα τα cool girls

Το πιο ανεπιτήδευτα chic cut της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα φιλαριστά κουρέματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρίσκουν πάντα τη θέση τους στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις μαλλιών τα τελευταία χρόνια. Μετά το wolf cut, το fox cut, το butterfly cut και το kitty cut, το mousse cut είναι το επόμενο μεγάλο trend, εκείνο που ήδη υιοθετούν τα πιο stylish cool girls.

Τι είναι το mousse cut;

Πρόκειται για ένα ελαφρώς φιλαριστό κούρεμα μετρίου συνήθως μήκους, το οποίο συνδυάζεται με μακριές '70s αφέλειες. Τα layers επικεντερώνονται στο μπροστινό μέρος του προσώπου, πλαισιώνοντάς το όμορφα και χαρίζοντας στο look μια flirty, girl-next-door διάθεση.

Αν και το φιλάρισμα του εν λόγω κουρέματος δεν είναι τόσο έντονο, όπως εκείνο του shag ή του wolf cut, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαρίζει κίνηση και όγκο στα μαλλιά, ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι ταιριάζει σε κάθε στιλ.

Το σωστό styling

Το mousse haircut ταιριάζει τέλεια με επιμελώς ατημέλητα, φυσικά μαλλιά, αφού η messy υφή και οι χαλαροί κυματισμοί ενισχύουν τα cool girl vibes που χαρίζει. Εξίσου όμορφο δείχνει και με ένα bouncy blowout χτένισμα, δηλαδή με "αφράτους" κυματισμούς για πιο glamorous περιστάσεις.

Hair Inspo

Πρόκειται για ένα από τα πλέον αγαπημένα κουρέματα τόσο των Γαλλίδων, όσο και των πιο stylish cool girls, εκείνων ειδικά που αγαπούν το μίνιμαλ στιλ. Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα mousse haircut για να πάρεις ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο: