Follow us

5 οικονομικά προϊόντα που κάνουν παρελθόν τις ρυτίδες και τις κηλίδες

Κοστίζουν λιγότερο από 30€

ρετινόλη και νιασιναμίδη Istock Photo

Σε ενοχλούν οι ρυτίδες και οι κηλίδες στο δέρμα σου; Επίτρεψέ μας να σου γνωρίσουμε το πιο ισχυρό skincare "ζευγάρι" για τη δική σου περίπτωση: τη ρετινόλη και τη νιασιναμίδη.

Το πιο ισχυρό skincare duo για αντιγήρανση και σύσφιξη

Η ρετινόλη από τη μία επιταχύνει τους ρυθμούς του κυτταρικού μεταβολισμού και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνοντας τις ρυτίδες, και τις δυσχρωμίες, ενώ από την άλλη η νιασιναμίδη καταπραΰνει την επιδερμίδα, μειώνει τον ερεθισμό και την ερυθρότητα, ενώ μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στον "αγώνα" καταπολέμησης των σημαδιών ακμής, των καφέ κηλίδων, αλλά και των έντονων πόρων. Με άλλα λόγια είναι το απόλυτο match made in heaven!

Το συστατικό που είναι 4 φορές πιο ενυδατικό από το υαλουρονικό οξύ

Δεν χρειάζεται να βγεις εκτός budget για να απολαύσεις τα οφέλη της ρετινόλης και της νιασιναμίδης στο δέρμα σου. Δες παρακάτω μερικές από τις καλύτερες οικονομικές επιλογές σε κρέμες προσώπου με serums:

Director's Choice | Τα καλύτερα προϊόντα με ρετινόλη και νιασιναμίδη

Revitalift Laser Retinol + Niacinamide Pressed Night Cream, L'Oréal Paris

Revitalift Laser Retinol + Niacinamide Pressed Night Cream, L'Oréal Paris

Δύο είναι τα βασικά συστατικά της κρέμας νύχτας Revitalift Laser: Η ρετινόλη, γνωστή για τις ισχυρές αντιγηραντικές της ιδιότητες και για την συμβολή της στην καταπολέμηση των ρυτίδων και του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου, και η νιασιναμίδη, η οποία καταπραΰνει και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Retinol B3 Serum, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Retinol B3 Serum, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Ένα από τα μεγάλα plus του συγκεκριμένου ορού ρετινόλης είναι ότι εκτός από το ότι περιορίζει τα σημάδια γήρανσης, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, καθώς στη σύνθεσή του απαντάται επίσης ενυδατική γλυκερίνη και νιασιναμίδη.

 

Resurfacing Retinol Serum, CeraVe (στα φαρμακεία)

Resurfacing Retinol Serum, CeraVe (στα φαρμακεία)

Χάρη στην περιεκτικότητά του σε ρετινόλη, αυτός ο ορός δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος, ενώ χάρη στη νιασιναμίδη στη σύνθεσή του μειώνει τους ερεθισμούς και χαρίζει ένα πιο λείο και ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα.

Liftactiv Collagen Specialist B3 Tone Correcting, Vichy (στα φαρμακεία)

Liftactiv Collagen Specialist B3 Tone Correcting, Vichy (στα φαρμακεία)

Η ελαφριά, μη κολλώδης και μη λιπαρή υφή αυτής της κρέμας με ρετινόλη και νιασιναμίδη απορροφάται γρήγορα, ενώ όσο κοιμάστε θρέφει και φωτίζει την επιδερμίδα, αποχρωματίζει τις σκούρες κηλίδες και την υπερμελάγχρωση και εξομαλύνει τις ρυτίδες.

Bio-Retinol Reset Serum, clinéa (στα φαρμακεία)

Bio-Retinol Reset Serum, clinéa (στα φαρμακεία)

Με 1% φυτική ρετινόλη (bakuchiol) και 2% νιασιναμίδη, αυτός ο αντιγηραντικός ορός ενυδατώνει άμεσα έως και 24ώρες την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητά της, αποκαθιστά τη λάμψη της και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr