Follow us

Red wine nails | 5 ιδέες μανικιούρ σε μπορντό χρώμα, ό,τι πιο αριστοκρατικό για φθινόπωρο

Το κομψό burgundy δημιουργεί τα πιο φθινοπωρινά mani looks.

beauty Splash News / Ideal Image

Η αλήθεια είναι ότι το φθινόπωρο και τον χειμώνα, οι επιλογές στα χρώματα μανικιούρ περιορίζονται, με την έννοια ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τα πιο σκούρα. Αυτό αμέσως αμέσως βγάζει από την εξίσωση όλα τα παστέλ και φωτεινά χρώματα που φοράμε παραδοσιακά την άνοιξη και το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα το κόκκινο, το καφέ, το μαύρο, το μπλε και το πράσινο να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Υπάρχει ωστόσο μια απόχρωση που έχει κάνει θραύση φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Ο λόγος για το σκούρο κόκκινο ή μπορντό, και πιο συγκεκριμένα, το χρώμα του κόκκινου κρασιού, που έχει κάνει ήδη θραύση ανάμεσα στις πιο stylish γυναίκες. Εκτός από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, το wine red "βάφει" και τα νύχια μας, αναβαθμίζοντας ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.

Red wine nails | Οι διάσημες Ελληνίδες που έχουν ήδη υιοθετήσει το πιο hot manicure της σεζόν

Κι ενώ πάντοτε το burgundy αποτελούσε "χειμερινό" χρώμα, αυτή τη σεζόν φαίνεται ότι έχει απογειωθεί πραγματικά αφού το βλέπουμε κυριολεκτικά παντού. Εμείς θα πούμε ότι το μπορντό δείχνει πράγματι πολύ αριστοκρατικό στα άκρα, κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας καθώς και όλα τα σχήματα-μήκη νυχιών, ενώ "φωνάζει" φθινόπωρο.

Φυσικά νύχια το φθινόπωρο | 3 κομψές Ελληνίδες celebrities που τα έχουν λατρέψει

Tip: Μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα nail art με το μπορντό, ώστε να ξεφύγεις, για αλλαγή, από τη μονοχρωμία.

Δες μερικές ιδέες μπορντό μανικιούρ που θα σε πείσουν να το υιοθετήσεις:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr