Η Αμαλία Κωστοπούλου υιοθέτησε το μανικιούρ που δείχνει classy και ταυτόχρονα μοντέρνο

Τι είναι το baby french manicure;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Γνωστή για την "clean girl" αισθητική και το κομψό στιλ της, η Αμαλία Κωστοπούλου δεν θα μπορούσε παρά να αγαπά ένα από τα πιο chic, "καθαρά" nail looks, το γαλλικό μανικιούρ. Ούσα ωστόσο καλά ενημερωμένη για όλα τα νέα trends, δεν επιλέγει την απόλυτα κλασική εκδοχή του, αλλά την πιο μοντέρνα εκείνη που ακούει στο όνομα "baby french manicure".

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με dark cherry nails, τη μεγαλύτερη τάση νυχιών της σεζόν

Τι είναι όμως ακριβώς; Πρόκειται για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά με μία πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη των νυχιών, που κάνει το nail look να δείχνει πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα πιο μοντέρνο. Η συγκεκριμένη τάση ταιριάζει σε κάθε μήκος νυχιών, αν και πιο κολακευτική θεωρείται πως είναι στα κοντά, οβάλ ή τετράγωνα νύχια.

Η Άννα Βίσση πήγε κόντρα σε έναν από τους μεγαλύτερους κανόνες του μακιγιάζ μετά τα 50

Αν αγαπάς τα διαχρονικά nail looks, στρέψου στο κλασικό nude pink-white combo, όπως η Αμαλία Κωστοπούλου. Εναλλακτικά, μπορείς να πειραματιστείς χρησιμοποιώντας παστέλ ή ακόμα και ιριδίζοντα βερνίκια για τη λεπτή γραμμή. Το πόσο λεπτή θα είναι αυτή η γραμμή εξαρτάται από το πόσο διακριτικό θέλεις να είναι το αποτέλεσμα ή πόσο μίνιμαλ είναι το στιλ σου.

Δες το μανικιούρ της: