Follow us

Vanilla Chai Nails | Η τάση που έχει αρχίσει να γίνεται η νέα εμμονή των celebrities

Neutrals but make it fresh.

τάσεις νυχιών Splash News/Ideal Image

Τα νύχια σε neutral χρώματα αποτελούν παραδοσιακά μία από τις πλέον αγαπημένες επιλογές των celebrities, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, αφού κολακεύουν πάρα πολύ τα άκρα, ενώ ταιριάζουν και με όλα τα outfits. Η νέα εκδοχή των neutral nails ακούει στο όνομα vanilla chai και είναι όσο απολαυστική πιθανόν φαντάζεσαι.

Τα μόνα 3 χρώματα νυχιών που έχουν σημασία φέτος το φθινόπωρο

Πρόκειται για ένα χρώμα που δεν είναι ούτε ακριβώς nude, αλλά ούτε και καφέ, αλλά για την τέλεια μείξη και των δύο. Το σίγουρο είναι ότι κλείνει περισσότερο προς το μπεζ παρά προς το ροζ, όπως άλλωστε και το γνωστό ρόφημα με τσάι, μπαχαρικά και γάλα. Το φινίρισμά τους είναι semi-opaque και super glossy με τον celebrity nail artist, Tom Bachik να χαρακτηρίζει τα vanilla chai nails "το τέλειο nude".

"Καθαρό", φρέσκο, polished και super chic, πρόκειται για ένα χρώμα που τελευταία επιλέγουν πολλές celebrities του Hollywood, ανάμεσά τους οι Jennifer Lopez, Selena Gomez και Heidi Klum.

Οι καλύτερες mascaras για πιο πυκνές και πλούσιες βλεφαρίδες

Όπως πάντα, το πιο σημαντικό για να δείχνει το μανικιούρ σου κομψό και "ακριβό", όπως των celebrities, είναι φυσικά η καλή περιποίηση των επωνυχίων, αλλά και η καθημερινή ενυδάτωση των χεριών.

Ακολουθούν τα ωραιότερα vanilla chai nail looks για να εμπνευστείς:

Jennifer Lopez

Selena Gomez

Heidi Klum

Hailee Steinfeld

Hailey Bieber

Vanilla Chai Nails | Η τάση που έχει αρχίσει να γίνεται η νέα εμμονή των celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr