Follow us

H all-in-one mascara που λατρεύει η Βίκυ Καγιά χαρίζει τις πιο όμορφες βλεφαρίδες

Η πολυτελής mascara για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες.

Βίκυ Καγιά Instagram

Είναι αλήθεια ότι η mascara μπορεί να "αλλάξει" το βλέμμα μιας γυναίκας ζωντανεύοντάς το, αφού κάνει το σχήμα των ματιών να φαίνεται μεγαλύτερο και χαρίζει μια νότα υγείας στο πρόσωπο συνολικά, με την έκφραση να δείχνει πιο ξεκούραστη.

Γι' αυτό άλλωστε η mascara είναι αναπόσπαστο item του νεσεσέρ κάθε γυναίκας, ακόμα και εκείνης που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το μακιγιάζ και προτιμά να παραμένει (σχεδόν) άβαφη στην καθημερινότητα, ή κι εκείνης που θεωρεί ότι "δεν το 'χει καθόλου με τα καλλυντικά". Η Βίκυ Καγιά πάντως, που τους τελευταίους μήνες απέχει από την τηλεόραση (άρα και τα πιο έντονα makeup looks) και προτιμά τη φυσικότητα στο μακιγιάζ, μάς έδειξε ποια είναι η αγαπημένη της mascara για υπέροχες βλεφαρίδες.

Φυσικά νύχια το φθινόπωρο | 3 κομψές Ελληνίδες celebrities που τα έχουν λατρέψει

Πρόκειται για την πολυτελή "Eyes to Kill classic" mascara από Armani Beauty, που χαρίζει... βλέμμα που "σκοτώνει", αυτό ακριβώς δηλαδή που υποδηλώνει η ονομασία της. Το oversized πατενταρισμένο βουρτσάκι της έχει ένα ειδικό design που δίνει όγκο, μήκος και διαχωρισμό σε ένα μόλιςπέρασμα, ενώ ο συνδυασμός μαλακών και σκληρών κεριών δίνει ένταση στις βλεφαρίδες, χωρίς να τις σκληραίνει.

3 χρώματα κραγιόν που θα κάνουν τα δόντια σου να δείχνουν πιο λευκά και λαμπερά

H all-in-one mascara που λατρεύει η Βίκυ Καγιά χαρίζει τις πιο όμορφες βλεφαρίδες
Armani

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr