5 best-seller mascaras για υπέροχες βλεφαρίδες που δεν κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ

Οι value for money mascaras που χαρίζουν εκπληκτικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Mascara για όγκο, για μήκος, για έντονο διαχωρισμό, mascara που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω ή που θρέφουν και ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες, χρωματιστές mascaras για πιο παιχνιδιάρικο βλέμμα... Ό, τι κι αν προτιμήσεις για να βάψεις τις βλεφαρίδες σου, η αλήθεια είναι μια: δεν υπάρχει περίπτωση να απουσιάζει αυτό το προϊόν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας.

5 lip & cheek balms για να δείχνεις ξεκούραστη και φρέσκια κάθε πρωί

Πρόκειται για ένα basic item που, πρώτον, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και οι αρχάριες στο μακιγιάζ και δεύτερον, μπορεί να σταθεί ακόμα και μόνο του, χωρίς κανένα άλλο καλλυντικό στο πρόσωπο. Το βασικότερο βέβαια είναι ότι "ξυπνά" το βλέμμα που δείχνει πιο ζωηρό, "αλλάζει" σχήμα στα μάτια ώστε να φαίνονται μεγαλύτερα και ενδεχομένως πιο αμυγδαλωτά, ενώ κάνει τη διαφορά στο πρόσωπο.

Soft brown eyes | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το χρώμα σκιάς που κάνει τα καστανά μάτια να λάμπουν

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να καταξοδευτείς για να αγοράσεις μια do-it-all mascara, καθώς υπάρχουν διαμαντάκια που δεν κοστίζουν μια περιουσία, χαρίζουν όμως όλα τα οφέλη που θα χάριζε και μια πιο ακριβή mascara. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε τις 5 πιο αγαπημένες μας, που είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικές. Δεν βρίσκονται τυχαία άλλωστε στην κορυφή των προτιμήσεων, αφού μιλάμε για best-sellers.

Δες 5 mascara για υπέροχες βλεφαρίδες που δεν κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ:

Vortex Mascara, Mon Rêve (6,94€, galeriedebeaute.gr)

Μάσκαρα σε βαθύ μαύρο χρώμα και μοναδικό πινέλο που 'στροβιλίζεται' καθώς χτενίζει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες από το πρώτο κιόλας πέρασμα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σιλικόνης του Vortex προσφέρει επιπλέον όγκο, άμεσο διαχωρισμό και ανόρθωση σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, από την ρίζα έως την άκρη, χαρίζοντας ανάλαφρη αίσθηση στα μάτια και εκπληκτικές, καμπυλωτές βλεφαρίδες. Η εξαιρετικά κρεμώδης σύνθεσή του εμπλουτισμένη με Προβιταμίνη Β5 προστατεύει και περιποιείται τις βλεφαρίδες σε βάθος, παρέχοντας ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα χωρίς κόμπους.

On the Rise Volume Liftscara, NYX Professional Makeup (14,22€, atticadps.gr)

H εξαιρετικά πλούσια σε χρωστικές σύνθεση αιχμαλωτίζει και καλύπτει τις βλεφαρίδες με ματ μαύρο χρώμα εξασφαλίζοντας αμέσως όγκο και ανόρθωση με λίγα μόνο περάσματα. Χάρη στο απλικατέρ πρωτοποριακού σχεδιασμού και στο βουρτσάκι από ελαστομερές –το μισό σε σχήμα κλεψύδρας και το άλλο μισό στρογγυλεμένο–, προσφέρει έντονο όγκο και απίστευτη ανόρθωση για βλεφαρίδες που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

I Love Extreme Crazy Volume Mascara, essence (3,59 €, hondoscenter.com)

Η μάσκαρα καλύπτει κάθε βλεφαρίδα, προσφέροντάς τους εξτρά όγκο. Η κρεμώδης υφή της και το μακρύ σιλικονένιο βορτσάκι της εφαρμόζουν τη μάσκαρα ομοιόμορφα χωρίς να προκαλούν κόμπους ή να κολλάνε τις βλεφαρίδες μεταξύ τους. 

X-traordinaire Mascara, Seventeen (11,80€, hondoscenter.com)

Mascara για τρισδιάστατες βλεφαρίδες, Χαρίζει εξαιρετικό όγκο, τέλειο γύρισμα ενώ το ειδικό πλαστικό πινέλο αναδεικνύει τις βλεφαρίδες... σαν να ήταν «ψεύτικες».

New Maxi Mod WP Mascara, KIKO MILANO (12,99€, kikocosmetics.gr)

Αδιάβροχη μάσκαρα για +300% όγκο που προσθέτει βάθος στο βλέμμα, εξασφαλίζοντας ιδανική αντοχή στο νερό. νΔιαθέτει φόρμουλα εμπλουτισμένη με Argan Oil, χαρίζοντας απαλότητα στις βλεφαρίδες. Η έξτρα κρεμώδης υφή της αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες «ντύνοντάς» τις με έντονο μαύρο χρώμα ενώ το mini βουρτσάκι Hytrel προσφέρει εξαιρετικό σχηματισμό των βλεφαρίδων.