Φυσικά νύχια το φθινόπωρο | 3 κομψές Ελληνίδες celebrities που τα έχουν λατρέψει

Ποιες διάσημες προτιμούν να αφήνουν άβαφα τα νύχια τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τι κι αν τα σκούρα χρώματα στα νύχια μεσουρανούν αυτήν την περίοδο στα social media ως η top επιλογή για το μανικιούρ μας; Υπάρχει εκείνη η μερίδα των γυναικών που επιμένει να αψηφά τις τάσεις και να επιλέγει τα εντελώς άβαφα νύχια ή, τέλος πάντων, τα περασμένα μόνο με ένα διάφανο top coat.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν μερικές από τις πιο κομψές διάσημες Ελληνίδες που, παρότι κατά τ' άλλα ακολουθούν κατά γράμμα τη μόδα, σε ό,τι αφορά τα νύχια τους, επιλέγουν το natural mani.

Αυτό είναι το πιο κομψό χρώμα νυχιών αυτή τη στιγμή - 5 διάσημες Ελληνίδες που το έχουν ήδη λατρέψει

H Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Δούκισσα Νομικού είναι οι celebrities που απαρνιούνται τα classy burgundies, τα μυστηριώδη μπλε και τα trendy καφέ χρώματα στα νύχια για κάτι εντελώς φυσικό, που όμως αναδεικνύει την ομορφιά των άκρων τους.

Φυσικά, πολυτελή, nude νύχια | Γιατί τόσος χαμός με το "Rich Girl manicure";

Σε γενικές γραμμές, τι είναι το "καθαρό", φυσικό μανικιούρ;

Το natural manicure εστιάζει στην περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ, έτσι ώστε τα νύχια να είναι εξαιρετικά καθαρά, σαν να μην έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες. Με αυτόν τον τρόπο και το μανικιούρ θα δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακριά και λεπτά.

Όσο για το χρώμα, τα νύχια βάφονται με διάφανο (transparent) βερνίκι, ή με ένα εξαιρετικά απαλό - ημιδιαφανές ροζ (sheer pink), που δείχνει σαν διάφανο. Πολλές γυναίκες ωστόσο προτιμούν να αφήσουν ακόμα και εντελώς άβαφα τα νύχια τους, ακολουθώντας πιστά το trend.

Δες πώς δείχνει η τάση: