Follow us

3 χρώματα κραγιόν που θα κάνουν τα δόντια σου να δείχνουν πιο λευκά και λαμπερά

Απόκτησε στο λεπτό το αστραφτερό χαμόγελο που ονειρευόσουν με αυτά τα κραγιόν.

rosie Splash News / Ideal Image

Υπάρχει ένας βασικός κανόνας σε ό,τι αφορά το κραγιόν και τη σωστή εφαρμογή του, αν θέλουμε να αναδείξουμε σωστά τα χείλη και το χαμόγελό μας. Βασικά, υπάρχουν πολλοί SOS κανόνες, αλλά ένας από τους πιο σημαντικούς είναι η επιλογή εκείνης της απόχρωσης που όχι μόνο θα αναδείξει την επιδερμίδα μας αλλά και θα κάνει το χαμόγελό μας ακόμα πιο αστραφτερό.

Τα do's & don'ts του κόκκινου κραγιόν | Πώς θα το κάνεις να δείχνει ακαταμάχητο

Γιατί ναι, μπορείς να κάνεις τα δόντια σου να δείξουν ακόμα πιο λευκά απ' ό,τι είναι, ακόμα και χωρίς να πρέπει να καταφύγεις στη λεύκανση, απλά και μόνο με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Το μυστικό έγκειται στον τόνο του κραγιόν, που πρέπει να είναι ψυχρός, ιδανικά με μπλε υποτόνους, και όχι θερμός με κίτρινους υποτόνους που υπογραμμίζουν τυχόν κιτρινίλες ή λεκέδες που υπάρχουν ήδη στα δόντια.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προτιμάς σκούρες αποχρώσεις όπως το μπορντό, το δαμασκηνί ή το σκούρο κόκκινο και να αποφεύγεις τα πορτοκαλί, ροζ, κοραλί και καφέ που όσο ωραία κι αν είναι, δυστυχώς κάνουν τα δόντια σου να φαίνονται ακόμα πιο κίτρινα απ' ότι είναι. Αντιθέτως, τα σκουρότερα χρώματα κάνουν ωραία αντίθεση με το δέρμα και τα χείλη και αναδεικνύουν το λευκό των δοντιών, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι ακόμα λευκότερα από την πραγματικότητα. Εύκολα μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα φυσικό λευκαντικό.

Αυτό είναι το universal κόκκινο χρώμα κραγιόν που ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, κάθε ηλικίας

Τι γίνεται με τα nudes, που τείνουν επίσης να κιτρινίζουν τα δόντια;

Τα nude κραγιόν είναι μια κατηγορία από μόνα τους, αφού η ποικιλία στις αποχρώσεις του μπεζ είναι τεράστια. Με λίγα λόγια, μπορεί να μιλάμε για nudes, όμως οι υποτόνοι να ποικίλουν τόσο πολύ που τελικά να έχουν υποψία μπλε στην χρωματική τους σύνθεση και να πετυχαίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δες τα 3 δικά μας αγαπημένα κραγιόν:

Color Riche (107 Seine Sunset Lipstick), L'Oréal Paris

Color Riche (107 Seine Sunset Lipstick), L'Oréal Paris

M·A·Cximal Silky Matte Lipstick (Ruby Woo), MAC Cosmetics

M·A·Cximal Silky Matte Lipstick (Ruby Woo), MAC Cosmetics

Luxe Lipstick (Your Majes), Bobbi Brown

Luxe Lipstick (Your Majes), Bobbi Brown

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr