Follow us

Καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση; Η Κατερίνα Καινούργιου προτείνει 3 μοντέρνα χτενίσματα για κάθε περίσταση

Τα χτενίσματα που θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Μπορεί η "επίσημη" σεζόν των γάμων και των βαφτίσεων να έχει περάσει (το καλοκαίρι μάς έχει αφήσει προ πολλού δυστυχώς), οι γάμοι και οι βαφτίσεις ωστόσο καλά κρατούν ακόμα και το φθινόπωρο. Και όσο το επιτρέπει ο καιρός, εμείς θα συνεχίσουμε να φοράμε τα φλοράλ ή τα πιο ανοιχτόχρωμα φορέματά μας, προσαρμοσμένα ωστόσο σε fall mood.

Γαία Μερκούρη | Το αγαπημένο της hair oil χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση αλλά και θεϊκό άρωμα στα μαλλιά

Ένα mood που πρέπει να ακολουθήσουν και τα μαλλιά μας, ώστε να είναι σε αρμονία με την συνολική μας εμφάνιση. Έτσι, αφήνουμε προσωρινά πίσω μας τα μοντέρνα wet looks και τα σέξι mermaid waves για πιο polished χτενίσματα που αναδεικνύουν τα κλειστά πουκάμισα ή τα μακρυμάνικα φορέματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάς προτείνει άφθονες ιδέες χτενισμάτων για κάθε στιλ και γούστο, αφού πειραματίζεται συχνά με τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Χάρη στο άφθονο inspo που παρέχει στο προφίλ της, μπορούμε να εμπνευστούμε από τα δικά της hairstyles ώστε να επιλέξουμε το δικό μας αγαπημένο.

Το αγαπημένο προϊόν της Αμαλίας Κωστοπούλου που τη βοηθά να μακρύνει τα μαλλιά της

Οι προτάσεις της για μια πιο επίσημη περίσταση το φθινόπωρο περιλαμβάνουν ανάλαφρες αλλά περιποιημένες (και όχι messy) μπούκλες, sleek χαμηλές αλογοουρές καθώς και καλά χτενισμένους κότσους με πλαϊνές φράντζες.

Δες 3 χτενίσματα της Κατερίνας Καινούργιου που ξεχωρίσαμε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr