Follow us

Brow lamination | Τι είναι, πόσο κοστίζει και τι να κάνεις για να δείχνει όντως κομψό

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την πιο hot-right-now λύση για πλούσια φρύδια.

brow lamination τι είναι Splash News/Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια, τα φρύδια έχουν γίνει μια από τις μεγαλύτερες εμμονές των beauty girlies. Δεκάδες θεραπείες, όπως το microblading και το microshading, έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να καλύψουν την ανάγκη για πιο πλούσια φρύδια. Η πιο δημοφιλής απ' όλες είναι αδιαμφισβήτητα το brow lamination, η οποία υπόσχεται πιο full αλλά φυσικό αποτέλεσμα. Τι είναι όμως ακριβώς το brow lamination και τι θα πρέπει να προσέξεις αφού το κάνεις;

3 πράγματα που εύχομαι να ήξερα πριν κάνω lash lift

Τι είναι το Brow Lamination ;

Πρόκειται για μια τελείως ανώδυνη διαδικασία κατά τη οποία κάθε τρίχα ανορθώνεται ξεχωριστά για να χαρίσει στα φρύδια ένα πιο full και lifted αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ακολουθεί το "καθάρισμα" και ο σχηματισμός των φρυδιών, ενώ το τελικό βήμα είναι ο χρωματισμός τους με μία βαφή μακράς διαρκείας- αν το επιθυμείς.

@bossbrowsaus

Brow lamination on these already stunning brows 😍

♬ daddys home - 🔌

Did you know? Η βαφή που χρησιμοποιείται στο τελικό στάδιο περιέχει κερατίνη, η οποία θρέφει την τρίχα, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής και δυνατή.

Brow Lamination vs Brow Tattoo

Αν και για πολλούς το αποτέλεσμα που χαρίζουν είναι παρόμοιο, το brow lamination έχει μια πολύ σημαντική διαφορά από το brow tattoo. Χαρίζει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χαράσσεται η επιδερμίδα έτσι ώστε να εισχωρεί σε αυτή κάποια χρωστική, όπως γίνεται στο brow tattoo.

Good to know

Η όλη διαδικασία διαρκεί για περίπου μία ώρα, ενώ τα αποτέλεσμα μπορούν να κρατήσουν για μέχρι και 6 εβδομάδες. Το κόστος της συγκεκριμένης τεχνικής κυμαίνεται γύρω 50€ περίπου, αλλά εξαρτάται από την εκάστοτε αισθητικό.

Το συστατικό που είναι 4 φορές πιο ενυδατικό από το υαλουρονικό οξύ

Τι ξεχνούν οι περισσότερες κοπέλες

Αν έχεις παρατηρήσει, το brow lamination δεν δείχνει ιδιαίτερα κολακευτικό σε πολλές γυναίκες κι αυτό συμβαίνει για δύο λόγους:

1. Δεν εμπιστεύονται έμπειρους επαγγελματίες: Αναζήσε μία αισθητικό που να έχει εκπαιδευτεί πάνω στη συγκεκριμένη τεχνική, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει ποιοτικά υλικά και να κάνει σωστά την όλη διαδικασία. Είναι πολύ σημαντικό να τριμάρει σωστά τα φρύδια σου έτσι ώστε να μην είναι πολύ μακριά και δείχνουν... τρομακτικά μετά το lamination.

2. Δεν περιποιούνται τα φρύδια τους μετά το brow lamination: Καθώς το brow lamination κάνει την τρίχα πολύ ελαστική, είναι εξαιρετικά εύκολο τα φρύδια να δείχνουν "ξεμαλλιασμένα". Είναι πολύ πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσεις ένα brow serum κάθε βράδυ και να χτενίζεις τα φρύδια σου με ανοδική φορά, αλλά προς το πλάι κάθε πρωί έτσι ώστε να δείχνουν όμορφα.

Director's Tip: Για να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα δείχνει καλαίσθητο και lifted όλη τη μέρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα brow gel.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr