Follow us

Η Άννα Βίσση πήγε κόντρα σε έναν από τους μεγαλύτερους κανόνες του μακιγιάζ μετά τα 50

Το αποτέλεσμα -παραδόξως- τη δικαίωσε στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο.

Άννα Βίσση NDP

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες μακιγιάζ για μετά τα 50 λέει ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές στα μάτια, δηλαδή το πολύ έντονο περίγραμμα, το μαύρο μολύβι και γενικά τα σκούρα smokey looks. Για τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, η Άννα Βίσση πήγε κόντρα σε αυτόν τον κανόνα και το αποτέλεσμα -παραδόξως- τη δικαίωσε.

Long & Voluminous | Οι 12 Ελληνίδες celebrities με τα πιο αξιοζήλευτα μακριά μαλλιά

Ανεβάζοντας μερικές backstage φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram, ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, έδειξε στους ακόλουθούς του το look που δημιούργησε για την Άννα Βίσση εντυπωσιάζοντας με το πόσο κολακευτικό έδειχνε- αν και "αντισυμβατικό".

Όπως θα δεις παρακάτω, ο celebrity makeup artist τόνισε το βλέμμα της ερμηνεύτριας δημιουργώντας smokey eyes με παχιές γραμμές μαύρου μολυβιού, γκρι και μαύρες σκιές. Ο βασικός λόγος που το εν λόγω μακιγιάζ "δούλεψε" είναι ένας: Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν απλό και λαμπερό. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε μια λαμπερή, φυσική βάση, χάρισε ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό της με ένα ροδακινί ρουζ στα μήλα και ολοκλήρωσε το look με ένα ροζ lip gloss που έκανε τα χείλη της να δείχνουν juicy και νεανικά.

Τέλος το strawberry blonde για την Σμαράγδα Καρύδη | Το νέο χρώμα μαλλιών που υιοθέτησε

Συμπέρασμα; Οι κανόνες (ακόμα κι αυτοί του μακιγιάζ) υπάρχουν για να σπάνε.

Δες το makeup look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr