Γαία Μερκούρη | Το αγαπημένο της hair oil χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση αλλά και θεϊκό άρωμα στα μαλλιά

Το λάδι μαλλιών είναι must στην haircare ρουτίνα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τα hair oils είναι αναπόσπαστο κομμάτι της haircare ρουτίνας μας, εφόσον θέλουμε να έχουμε λεία, λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά. Η Γαία Μερκούρη μάς μυεί στα δικά της μυστικά φροντίδας, αποκαλύπτοντας το δικό της πολύ αγαπημένο έλαιο μαλλιών, που μάλιστα μυρίζει φανταστικά.

Ο λόγος για το ανανεωμένο λάδι μαλλιών Elixir Ultime της Kérastase, που με τη νέα του σύνθεση προσφέρει προηγμένη δράση κατά του φριζαρίσματος σε όλους τους τύπους μαλλιών, αφήνοντας τα μαλλιά προστατευμένα, λαμπερά, ενυδατωμένα και απαλά. Η Γαία Μερκούρη το έχει πάντοτε μαζί της ώστε να το απλώνει στα μαλλιά κάθε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεται, και να επωφελείται έτσι από τα οφέλη του. Στα plus ότι πράγματι έχει τόσο ωραίο άρωμα που κάνει τα μαλλιά να μυρίζουν υπέροχα.

Το αγαπημένο προϊόν της Αμαλίας Κωστοπούλου που τη βοηθά να μακρύνει τα μαλλιά της

Τι προσφέρουν τα hair oils

Τα διάφορα έλαια για τα μαλλιά λειτουργούν ως λιπαντικά ενυδατώνοντας πλήρως την τρίχα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση του σπασίματος αλλά και στην άφθονη λάμψη της. Ταυτόχρονα, αυτή η θρέψη και η ενυδάτωση έχουν ως αποτέλεσμα και τον έλεχγο του φριζαρίσματος, μιας και το φριζάρισμα προκαλείται και ενισχύεται από την έλλειψή τους.

Δες εδώ τα 10 καλύτερα hair oils για τα πιο μεταξένια μαλλιά που είχες ποτέ