"Επιτέλους ένα φυσιολογικό μακιγιάζ" | Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δείχνει την 2' makeup ρουτίνα της

Τα βήματα που ακολουθεί για να πετύχει ένα φρέσκο, νεανικό αποτέλεσμα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέβασε ένα πραγματικά αναζωογονητικό βίντεο στο προφίλ της στο Instagram. Σε έναν κυβερνοχώρο γεμάτο με skincare ρουτίνες 10 βημάτων και makeup tutorials που χρειάζεται να έχεις αποφοιτήσει από την ανωτάτη σχολή της τέχνης του μακιγιάζ (υπάρχει αυτό;), εκείνη ανέβασε τη 2λεπτη ρουτίνα μακιγιάζ της κι αποθεώθηκε από τις followers της για το πόσο "φυσιολογική" ήταν αυτή.

Η Βάσια Κωσταρά με το σχήμα νυχιών που κολακεύει όσο κανένα άλλο τα άκρα

Όπως λέει στο βίντεο, ξεκινά με την εφαρμογή του bronzer, το οποίο το θεωρεί το πιο σπουδαίο καλλυντικό στο νεσεσέρ της. "Το χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι στα σημεία που θα με έβλεπε κανονικά ο ήλιος. Το λατρεύω γιατί χαρίζει αυτήν την όψη υγείας", λέει.

Έπειτα, καλύπτει τους μαύρους κύκλους με λίγο concealer, ενώ στη συνέχεια τονίζει λίγο τα φρύδια της με μια brow mascara κι ένα μολύβι σε απόχρωση κοντά στο φυσικό τους χρώμα.

Σειρά έχει φυσικά η εφαρμογή της mascara, ενώ έπειτα προχωρά στο ρουζ που χαρίζει ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό της. Η τελική πινελιά δίνεται με ένα διάφανο lip gloss.

Marie-Chantal | Αυτή είναι η mascara για όγκο που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

Και κάπως έτσι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας υπενθύμισε ότι μερικές φορές είναι ok το μακιγιάζ να είναι απλό, φυσικό, ερασιτεχνικό και -γιατί όχι;- λίγο messy. We love to see it!

Δες το βίντεο: