Αυτή ήταν η μεγαλύτερη τάση που ανέδειξε το street style του fashion month

Το χρώμα κραγιόν που οι fashionistas ανέδειξαν top επιλογή για αυτήν τη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο fashion month έφτασε αισίως στο τέλος του με τις street style εικόνες από τις μητροπόλεις της μόδας να μαρτυρούν τις τάσεις ομορφιάς που θα μας απασχολήσουν περισσότερο τους επόμενους μήνες. Ανάμεσα σε γαλλικές αφέλειες, braided ponytails και terracopper hair colors, μία ήταν η τάση που πραγματικά ξεχώρισε και στην οποία σχεδόν όλες οι δημοφιλείς fashionistas έδωσαν την έγκρισή τους.

10 unisex αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα

Ο λόγος για τα σκουρόχρωμα χείλη, με τα οποία πολλές ολοκλήρωσαν την εικόνα τους, δίνοντάς μας ιδέες για τα makeup looks του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Από σκουρόχρωμα μπορντό, βουργουνδί, σκούρα καφέ και μαύρα, τα πιο δημοφιλή it girls έδειξαν την ξεκάθαρη προτίμησή τους στα καλοσχηματισμένα vampy χείλη για αυτήν τη σεζόν.

Η τάση πρωταγωνίστησε στο street style τόσο της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, όσο και του Μιλάνου και του Παρισιού, με τις φωτογραφίες να αποδεικνύουν πως το εν λόγω look μπορεί να ταιριάξει σε κάθε στιλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία τάση που πριν δούμε στο street style, είδαμε στο catwalk. Για την ακρίβεια, είχε πρωταγωνιστήσει στα FW24-25 shows με τον οίκο Valentino να προτείνει μαύρα χείλη με vinyl φινίρισμα και τον οίκο Dior μπορντό bitten lips για το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Καθώς τα σκουρόχρωμα κραγιόν τονίζουν περισσότερο τις ατέλειες των χειλιών, ξεκίνησε κάνοντας καλή απολέπιση με ένα lip scrub κι έπειτα ενυδάτωσέ τα με ένα balm. Αφού ολοκληρώσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου, αφαίρεσέ το και προχώρησε στο περίγραμμα, προκειμένου τα χείλη σου να δείχνουν καλά ορισμένα, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια. Έπειτα, εφάρμοσε το κραγιόν ιδανικά με ένα λεπτό πινέλο κι όχι κατευθείαν από το bullet προκειμένου να έχεις μεγαλύτερο έλεγχο της εφαρμογής και να πετύχεις ένα πραγματικά αψεγάδιαστο look.

5 νέα foundations που έχουν "ρίξει" το Internet