2 προϊόντα μακιγιάζ που θα σου χαρίσουν αμέσως εφέ λίφτινγκ στο βλέμμα

Δες πώς θα εφαρμόσεις σωστά τη μάσκαρα και το eyeliner για νεανικό βλέμμα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το εφέ λίφτινγκ στο βλέμμα δεν επιτυγχάνεται μόνο με μερικές επισκέψεις στο ιατρείο του πλαστικού. Ευτυχώς, τα προϊόντα και οι τεχνικές μακιγιάζ έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να σου χαρίσουν στο λεπτό πιο ανοδικό βλέμμα, που προσομοιάζει αυτό που προσφέρει το eye lifting.

Ναι, οι μάσκαρα και το eye liner είναι πολύ βοηθητικά - βασικά αποτελούν τους βασικούς συμμάχους σου στο μακιγιάζ ματιών, αρκεί να ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιήσεις. Ο τρόπος έχει πολλή σημασία εδώ, καθώς η εφαρμογή με συγκεκριμένη τεχνική θα κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Το εύκολο eyeshadow hack που θα χαρίσει εφέ lifting στα μάτια σου

Πιο συγκεκριμένα, και όσον αφορά τη μάσκαρα, πρέπει να την απλώνεις δίνοντας βάση κυρίως στις ακριανές βλεφαρίδες για να τις κάνεις να ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες ώστε να δείξουν πιο μακριές - συγκριτικά πάντα με τις υπόλοιπες. Έτσι θα αποκτήσεις ένα "ελαφίσιο" βλέμμα, που με τη σειρά του συντελεί άψογα στο να δείξουν τα μάτια πιο ανορθωμένα. Προτίμησε μάσκαρα που έχουν ειδικά βουρτσάκια σε σχήμα πεταλούδας, που βοηθούν πολύ τις βλεφαρίδες να πάρουν μια ανοδική κλίση, χαρίζοντας ταυτόχρονα μήκος αλλά και όγκο.

Classy bordeaux | 5 μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες στην πιο κομψή απόχρωση της φετινής σεζόν

Όσο για το eyeliner, είναι προτιμότερο να επιλέγεις το winged liner με την ελαφρώς ανοδική πορεία προς τα έξω, που δημιουργεί παρόμοιο εφέ στα μάτια. Προσοχή ωστόσο στο πάχος της γραμμής που πρέπει να είναι πιο λεπτή και όχι πολύ παχιά, καθώς σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να "κρύψει" τα μάτια.