Το εύκολο lip combo που θα σου εξασφαλίσει ένα υπέροχο french makeup look

Αυτός ο συνδυασμός κραγιόν και lip pencil θα σε κάνει να δείχνεις σαν κομψή Παριζιάνα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ποιο είναι το μακιγιάζ ενός "typical french girl"; Διάφανη επιδερμίδα, άφθονη μάσκαρα για σαγηνευτικές βλεφαρίδες, ελάχιστο ή και καθόλου ρουζ και, φυσικά, κόκκινο κραγιόν. Οι περισσότεροι τόνοι του κόκκινου έχουν εφαρμογή εδώ, από το light red μέχρι το έντονο (και πολύ στη μόδα) wine red και μπορντό.

French Girl makeup | To go-to μακιγιάζ των Γαλλίδων κολακεύει τις γυναίκες όλων των ηλικιών

Υπάρχει ωστόσο ένα lip combo που έχουν ανακαλύψει πρόσφατα τα TikTok girls που αναβαθμίζει το κλασικό look με το κόκκινο κραγιόν. Το μυστικό, λένε, βρίσκεται στο περίγραμμα, το χρώμα του οποίου δεν πρέπει να είναι ίδιο με αυτό του κραγιόν αλλά... καφέ. Το σκούρο καφέ μπλέκει όμορφα με το κλασικό κόκκινο και με το κατάλληλο blending χαρίζει ένα σέξι αλλά και κομψό αποτέλεσμα, θυμίζοντας Γαλλίδα.

3 χτενίσματα που κάθε stylish Παριζιάνα θα ζητούσε στο hair salon

Μην πάει το μυαλό σου στο brown lip liner της δεκαετίας του '90, που η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να μην επιστρέψει στη μόδα, τουλάχιστον στην ένταση που είχε τότε. Το καφέ περίγραμμα του σήμερα είναι πιο ήπιο, μένει ακριβώς στη γραμμή των χειλιών χωρίς να επιδιώκεται το overlining που ενδέχεται να δείχνει άκομψο σε μερικές περιπτώσεις, ενώ με το σωστό blending δημιουργεί όντως μια ιδιαίτερη απόχρωση. Το μυστικό δηλαδή είναι να αναμειχθούν τα χρώματα και να μην διατηρηθεί η μεγάλη χρωματική διαφορά μεταξύ καφέ και κόκκινου.

Δες και στο βίντεο:

@minazibayi If you love French makeup, you’re gonna love the slip combo ##lipcombo##makeup ♬ original sound - Mina