Η Βάσια Κωσταρά με το σχήμα νυχιών που κολακεύει όσο κανένα άλλο τα άκρα

Τα κάνει να δείχνουν πιο μακριά κι αδύνατα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι κομψά και σίγουρα πιο πρακτικά. Τα κοντά νύχια είναι αδιαμφισβήτητα η πιο έξυπνη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Αν όμως θέλεις να φέρεις λίγο drama κι έξτρα αισθησιασμό στην εμφάνισή σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις την πρακτικότητα των κοντά νυχιών για ένα πιο μακρύ μήκος.

Τα μόνα 3 χρώματα νυχιών που έχουν σημασία φέτος το φθινόπωρο

Αυτό κάνει παραδοσιακά και η Βάσια Κωσταρά, η οποία σχεδόν πάντα αφήνει τα νύχια της μακριά, ενώ τελευταία τους χαρίζει ένα αμυγδαλωτό σχήμα. Το εν λόγω shape είναι και αυτό που κολακεύει περισσότερο, αφού κάνει τα άκρα να δείχνουν πιο αδύνατα και μακριά.

Ένας ακόμα λόγος που η σχεδιάστρια αγαπά το συγκεκριμένο μήκος και σχήμα είναι ότι της επιτρέπει να δημιουργεί πληθώρα nail art σχεδίων. Αν και αγαπά τις μονοχρωμίες σε κόκκινο και nude, λατρεύει επίσης να πειραματίζεται με το nail look της, υιοθετώντας συχνά metallic γαλλικά μανικιούρ, αλλά και διακοσμώντας τα νύχια της με ποικίλα σχέδια, όπως καρδιές και φρούτα.

Η Ελένη Βουλγαράκη με glazed νύχια, το μανικιούρ που αγαπούν όλες οι fashionistas

Τώρα αν θέλεις να είσαι απόλυτα on trend, να σου πούμε ότι τα πιο hot χρώματα για αυτήν τη σεζόν, τα οποία φυσικά ταιριάζουν τέλεια σε μακριά αμυγδαλωτά νύχια, είναι το βαθύ κερασί, το navy blue, το χακί και το καφέ.

Δες το nail look της: