Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ | Η Μαρία-Ολυμπία με το χτένισμα που αγαπούν όλα τα fashion girlies

H τέλεια ιδέα για καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον αγαπημένο της, Matthew Kumar, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με dark cherry nails, την πιο hot τάση νυχιών της σεζόν

Καλεσμένοι στο γάμο της μικρότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν φυσικά συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, γαλαζοαίματοι από ενεργές Ευρωπαϊκές μοναρχίες, πρόσωπα από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας και celebrities. Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και η Μαρία Ολυμπία, η οποία μάλιστα ήταν μία από τις παρανύμφους.

Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ εμφανίστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών φορώντας ένα μάξι, σατέν θαλασσί φόρεμα με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη, το οποίο και συνδύασε με metallic πέδιλα Prada. Για την περίσταση, μάζεψε ψηλά τα μαλλιά της σε ένα sleek bun με χωρίστρα στη μέση. Αντί για ένα κλασικό chignon, προτίμησε ένα spikey bun, ένα από τα πλέον αγαπημένα χτενίσματα των fashion girlies, το οποίο καθώς είναι πιο μοντέρνο, ταίριαζε περισσότερο στο νεαρό της ηλικίας της.

Τα χρώματα μαλλιών στα οποία στρέφονται οι fashionistas τώρα

Το beauty look της συμπληρώθηκε από ένα clean girl makeup, με μια διακριτική γραμμή μαύρου eyeliner, λαμπερή, φρέσκια επιδερμίδα, ροδαλά μάγουλα και glossy χείλη. Αυτό είναι ένα από τα go-to makeup looks της Μαρίας-Ολυμπίας, το οποίο επιλέγει τόσο για day-to-day εμφανίσεις της, όσο και για πιο επίσημα events.

Δες το hair look της: