Classy bordeaux | 5 μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες στην πιο κομψή απόχρωση της φετινής σεζόν

Χάρισε σαγηνευτικό χρώμα αλλά και μήκος στις βλεφαρίδες σου με αυτές τις μπορντό μάσκαρα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με το που μπήκε ο Σεπτέμβρης φέτος, παρατηρούμε ολοένα και μεγαλύτερη την επέλαση του μπορντό στην ντουλάπα μας: ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ βάφονται στο "πλούσιο" αυτό χρώμα που σηματοδοτεί όσο κανένα άλλο τον ερχομό του φθινοπώρου.

Αντίστοιχα και στο κομμάτι της ομορφιάς, το μπορντό μονοπωλεί τις επιλογές των περισσότερων γυναικών σε ό,τι αφορά κυρίως το κραγιόν, το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ. Το μπορντό ωστόσο δείχνει εξίσου τέλειο και στο μακιγιάζ των ματιών, αφού κάνει αντίθεση με τα καστανά και πράσινα μάτια κάνοντας το βλέμμα να ξεχωρίζει.

10 βραδινά makeup looks για καστανά μάτια

Το μπορντό λοιπόν αποτελεί εδώ και χρόνια μια πολύ ωραία εναλλακτική σε σκιές αλλά και σε μάσκαρα. Μάλιστα, οι μπορντό μάσκαρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο βλέμμα με ένα μόνο πέρασμα στις βλεφαρίδες, χαρίζοντας ζωντάνια στο χρώμα των ματιών και κάνοντάς τα να λάμπουν χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Είναι ο εύκολος τρόπος να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό με το μακιγιάζ των ματιών, εάν νιώθεις ότι δεν "το 'χεις" με τις μπορντό και πιο σκούρες σκιές.

Mascara Cocktailing | Το νέο trend που έχει κάνει χαμό στο TikTok θα σου χαρίσει υπέροχες βλεφαρίδες

Δεδομένου λοιπόν του γεγονότος ότι το μπορντό είναι τόσο hot φέτος, αξίζει να προσθέσεις στο μπουντουάρ σου μια από τις παρακάτω μπορντό μάσκαρα, που γλυκαίνει τόσο πολύ το βλέμμα:

Lash Sensational Sky High Mascara (793 Burgundy Haze), Maybelline

Μάσκαρα με βουρτσάκι κωνικού σχήματος που φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα ανεξαρτήτως μήκους. Προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες.

Xcess 3D mascara (06 Plum), Erre Due

Mascara που χαρίζει στις βλεφαρίδες έντονο χρώμα από τη ρίζα μέχρι την άκρη, όγκο, μήκος, τέλειο διαχωρισμό και τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Περιέχει ceramides, που βοηθούν στην ενδυνάμωσηκαι τη θρέψη των βλεφαρίδων.

BADgal BANG! mascara (Wild Plum), Benefit Cosmetics

Πρωτοποριακή μάσκαρα για πυκνές βλεφαρίδες, έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό για να φτάνει από την ρίζα ως την άκρη και από την εξωτερική γωνία, στην εσωτερική γωνία, των πάνω και των κάτω βλεφαρίδων σου για έντονο όγκο με 360°αποτέλεσμα.

Curly Mascara (deep plum), Mon Reve

Mascara για μήκος, γύρισμα και όγκο. Το καμπυλωτό της βουρτσάκι διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, προσθέτει μήκος και δημιουργεί καμπύλη που διαρκεί όλη μέρα. Η κρεμώδης φόρμουλα επιτρέπει το «χτίσιμο» του επιθυμητού όγκου. Εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5 για προστασία και περιποίηση των βλεφαρίδων.

Magna Lash + Fibers Mascara (02 Eggplant), Radiant

Μάσκαρα για πλούσιο όγκο, εντυπωσιακό μήκος και έντονο, σταθερό χρώμα που δημιουργεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας με ένταση που χτίζεται.