Η Βάσια Κωσταρά δοκίμασε μια από τις πιο hot τάσεις στα κουρέματα για το '24

Η αλλαγή στη χωρίστρα έκανε επίσης τη διαφορά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν θες να κάνεις μια αισθητή αλλαγή στα μαλλιά σου λόγω φθινοπώρου αλλά δεν θες να αφαιρέσεις (καθόλου) μήκος, έχουμε την καλύτερη ιδέα: να υιοθετήσεις την πλαϊνή φράντζα, που είναι μια από τις πιο hot τάσεις μαλλιών για ολόκληρο το 2024.

Η Βάσια Κωσταρά μόλις τη δοκίμασε, αφήνοντας για λίγο πίσω τις signature curtain (αλά Farrah Fawcett) bangs, που δεν έχει απαρνηθεί ποτέ μέχρι σήμερα. Κι όμως, αποφάσισε να χτενίσει λίγο διαφορετικά τις αφέλειές της, κάνοντας τη χωρίστρα στο πλάι και φέρνοντας όλα τα μπροστινά μαλλιά στη μια μεριά.

Την πλαϊνή φράντζα συνδύασε με δύο χτενίσματα, για να μας αποδείξει πόσο versatile μπορεί να γίνει: τόσο με messy bun όσο και τα μαλλιά της κάτω, σε ανάλαφρους κυματισμούς.

Λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο; 5 χτενίσματα για να τα κάνεις να δείχνουν πιο πλούσια στη στιγμή

Tip: Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να πας κομμωτήριο για να δοκιμάσεις την τάση, ιδίως αν έχεις ήδη μακριές φράντζες ή αφέλειες που έχουν παραμακρύνει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τη χωρίστρα σου στο πλάι και να φέρεις όλες τις αφέλειες από τη μια μεριά. Αν τώρα δεν έχεις καθόλου φράντζες ή αφέλειες, ζήτα από τον κομμωτή σου να τριμάρει τα μπροστινά τμήματα των μαλλιών και να κάνει ελαφρύ φιλάρισμα για να πέσουν ωραία στο πρόσωπο.

Αθηνά Οικονομάκου | Το αγαπημένο της cuticle oil για τα πιο ενυδατωμένα και δυνατά νύχια