"Very demure, very mindful" | Έτσι θα χαρακτηρίζαμε τα beauty looks στα shows YSL, Dior & Balmain

Η viral αυτή τάση άσκησε σοβαρό influence τόσο στα looks πασαρέλας όσο και στα front rows της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

"Very demure, very mindful" - μια τάση που ξεκίνησε από το TikTok στα τέλη του καλοκαιριού φαίνεται ότι πρόλαβε να επηρεάσει για τα καλά την Εβδομάδα Μόδας που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στο Παρίσι, μιας και τα beauty looks τόσο των μοντέλων όσο και των διάσημων καλεσμένων στο front row απέπνεαν μερικά serious demure vibes.

Τουλάχιστον αυτό διαπιστώσαμε χαζεύοντας τα shows των YSL, Dior και Balmain, και είμαστε σίγουρες ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ που επικράτησαν και επικρατούν στο Παρίσι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με τον ορισμό του trend που θέλει το beauty look μιας κοπέλας να αποπνέει μια ήσυχη κομψότητα και πολυτέλεια. Θυμίζει κάτι από το εξίσου δημοφιλές "quiet luxury trend" που μας άρεσε πολύ πέρσι, όμως φέτος παίρνει μια λίγο διαφορετική διάσταση. Τα "very demure, very mindful looks" έχουν ως βάση τους τη σεμνότητα και τη σοβαρότητα, που μεταφράζονται σε μια πολύ classy αισθητική, σχεδόν... coquette. Δεν είναι όμως ρομαντικά και μελιστάλαχτα, απεναντίας - είναι σέξι με έναν κομψό τρόπο ενώ αποπνέουν μια masculine θηλυκότητα, όσο αντιφατικός κι αν ακούγεται ο όρος.

Περισσότερα στο madamefigaro.gr