Follow us

Φρέσκα, αισθησιακά και "ακριβά" | Αυτά τα γαλλικά αρώματα θα επέλεγε κι ένα french girl

Τα "expensive-smelling" αρώματα που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Lily Rose Depp Splash News / Ideal Image

Όσο κι αν η επιλογή αρώματος είναι εντελώς υποκειμενική, είναι γεγονός ότι για τις Γαλλίδες το άρωμα έχει κάτι κοινό: είναι διακριτικό και φρέσκο, αποπνέοντας ταυτόχρονα μια απερίγραπτη κομψότητα και μια σοφιστικέ πολυτέλεια, στοιχεία που είναι από μόνα τους σαγηνευτικά. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι οι Γαλλίδες μένουν σταθερές σε μια μυρωδιά που κάνουν "δική τους". Με λίγα λόγια, αγοράζουν και μένουν πιστές σε ένα μόνο άρωμα το οποίο φορούν όλο τον χρόνο, ανεξαρτήτως περιστάσεων, μια τακτική εξάλλου που είναι σύμφωνη με την πιο λιτή, μίνιμαλ αισθητική που διαπνέει ολόκληρη τη ζωή τους.

5 οικονομικά αρώματα και mists πούδρας που θα ξετρελάνουν τους πάντες στο πέρασμά σου

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ωστόσο τι νότες επιλέγουν να αναζητούν σε ένα άρωμα, ανακαλύψαμε ότι στην πλειονότητά τους οι Γαλλίδες λατρεύουν τις "καθαρές" μυρωδιές που αποπνέουν καθαριότητα και φρεσκάδα. Το musk και οι νότες από λευκά λουλούδια, συνδυαστικά με το σανδαλόξυλο ανήκουν στο top των προτιμήσεών τους. Αλλά και η βανίλια, συνδυαστικά με το τριαντάφυλλο, αποτελούν κλασικές "γαλλικές" νότες που ευχαριστούν τα οσφρητικά κριτήρια μιας Γαλλίδας και ανήκουν στα διαχρονικά αρώματα που αρέσουν σχεδόν σε όλους.

Το DIY (και πανεύκολο) hack με τη βαζελίνη που θα σε κάνει να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα

Δες τα 5 αρώματα που θα επέλεγε ένα frenc girl - και θα σε κάνουν να μυρίζεις σαν νύμφη του δάσους:

La Vie Est Belle L'Elixir, Lancôme

La Vie Est Belle L'Elixir, Lancôme

Tο La vie est belle L’Elixir είναι το πρώτο βελούδινο λουλουδάτο άρωμα με την υπογραφή της Lancôme. Μια αναπάντεχη δημιουργία όπου πρωταγωνιστεί η αντίθεση ανάμεσα στο ευγενές absolute Φύλλων Βιολέτας και στο λαχταριστό absolute Βουτύρου Κακάο.

Barénia, Hermès

Barénia, Hermès

Το νέο άρωμα του οίκου συνδυάζει τον μεθυστικό κρίνο πεταλούδα με την λεπτότητα του θαυματουργού μούρου, που αγκαλιάζονται από ένα ξύλο βελανιδιάς και ένα βαθύ πατσουλί.

L'Eau de Parfum Intense, Chloé

L'Eau de Parfum Intense, Chloé

Αυτό το εθιστικό λουλουδάτο άρωμα ανοίγει με μια ζουμερή νότα raspberry, πριν αποκαλύψει ένα εκλεπτυσμένο τριαντάφυλλο στρωμένο πάνω σε αφθονία ζεστών και ambery ξύλων. Το χαρακτηριστικό λουλούδι της Chloé ανακαλύπτεται ξανά: πλούσιο, πολυτελές, αισθησιακό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ