Αθηνά Οικονομάκου | Το αγαπημένο της cuticle oil για τα πιο ενυδατωμένα και δυνατά νύχια

Το έλαιο για τα επωνύχια που δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το πρώτο βήμα για ένα όμορφο μανικιούρ είναι να διατηρείς υγιή τα επωνύχια, δηλαδή την περιοχή του δέρματος γύρω από τα νύχια που χρησιμεύει ως προστατευτικός φραγμός ενάντια στα βακτήρια. Δυστυχώς, πολλές φορές η περιοχή αυτή είναι επιρρεπής στην ξηρότητα, με αποτέλεσμα να ξεπροβάλλουν παρωνυχίδες που μπορεί να χαλάσουν ακόμα και το πιο τέλειο μανικιούρ.

Nail strengtheners | Φτιάξε μόνη σου 2 πανεύκολες συνταγές για πιο δυνατά και υγιή νύχια

Η Αθηνά Οικονομάκου που, παρεμπιπτόντως, έκανε ένα από τα πιο hot μανικιούρ της σεζόν, μάς δείχνει έναν πανεύκολο τρόπο για να διατηρεί ενυδατωμένα και υγιή τα πετσάκια της, ακόμα και on the go. Σε μια δημοσίευσή της, όπου φαίνεται το chocolate latte mani στα μακριά οβάλ νύχια της (στο είπαμε ότι υιοθέτησε ένα από τα πιο hot trends του φθινοπώρου), κρατά το πιο ενυδατικό και εύχρηστο cuticle oil.

3 σωτήρια tips για να απαλλαγείς από τα ξηρά πετσάκια στα νύχια

Πρόκειται για ένα έλαιο για πετσάκια της Essie, που περιέχει λάδι από πυρήνα βερίκοκου και λάδι jojoba, μυρίζει υπέροχα και είναι σε μορφή roll-on, για να μπορείς να το εφαρμόζεις κάθε στιγμή στο δέρμα γύρω από τα νύχια, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αυτή η κίνηση, αν την ακολουθείς πιστά κάθε μέρα, θα κάνει τη διαφορά στα άκρα σου αφού το έλαιο ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, ελαχιστοποιώντας την ξηρότητα και τυχόν σκασμένα πετσάκια, με αποτέλεσμα τα νύχια να μεγαλώνουν και πιο εύκολα.