5 νέα foundations που έχουν "ρίξει" το Internet

Τα ολόφρεσκα λανσαρίσματα που αξίζουν την προσοχή (και τα χρήματά) σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία πιστεύαμε ότι είναι η πιο hot κατηγορία προϊόντων μακιγιάζ αυτήν την περίοδο, κι αυτή δεν ήταν άλλη από τα ρουζ -και για να είμαστε ακριβείς, τα υγρά ρουζ. Τα νέα λανσαρίσματα των brands ωστόσο ήρθαν να στρέψουν (ξανά) την προσοχή μας σε μια άλλη κατηγορία, η οποία ανανεώνεται με νέα φινιρίσματα. Ο λόγος για τα foundations, που φέτος το φθινόπωρο γίνονται πιο ανάλαφρα κι αποκτούν πιο φυσικό, semi-matte φινίρισμα. Οι πιο δημοφιλείς εταιρείες καλλυντικών έχουν εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων τους με νέα foundations, προκαλώντας έτσι φρενίτιδα στα social media, με πολλά από αυτά να έχουν γίνει ήδη παντού sold out:

Architecture Soft Matte Foundation, Tom Ford

Αυτή η πολυτελής, ανάλαφρη σύνθεση εφαρμόζεται άψογα για απαλό ματ φινίρισμα και παρατεταμένη 24ωρη διάρκεια. Πούδρες μικροσφαιριδίων Soft-Focus διαχέουν το φως και βοηθούν στον έλεγχο της λιπαρότητας, ενώ υαλουρονικό οξύ και ισχυρά αντιοξειδωτικά θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα.

Easy Blur Natural Airbrush Foundation, Huda Beauty (sephora.gr)

Ίσως το πιο viral προϊον της λίστας, το νέο λανσάρισμα της Huda Beauty είναι ένα ελαφρύ, ιδιαίτερα υγρό και λείο foundation που χαρίζει φυσικό και αέρινο φινίρισμα με ένα μόνο βήμα. Προσφέρει μεσαία έως ρυθμιζόμενη κάλυψη για εύκολη, ανεπαίσθητη και χωρίς ίχνη εφαρμογή, ενώ χάρη στο 1,5% νιασιναμίδη στη σύνθεσή του απαλύνει την όψη των πόρων αφήνοντας την επιδερμίδα αισθητά πιο λεία.

Dior Forever Skin Perfect Multi-Use Foundation Stick, Dior

Σχεδιασμένη για να γίνεται ένα με την επιδερμίδα, η απαλή και ελαφριά υφή του Dior Forever Skin Perfect απλώνεται τέλεια, προσφέροντας 24ωρη αίσθηση άνεσης. Με εφέ «φίλτρου οπτικής διόρθωσης», μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέικαπ σε όλο το πρόσωπο, σαν κονσίλερ για στοχευμένη εφαρμογή ή σαν στικ για ρετουσάρισμα καθ' οδόν στη διάρκεια της ημέρας.

Weightless Skin Foundation SPF15, Bobbi Brown

Με Smart Skin-Balancing Technology που δημιουργεί μία ελαφριά σύνθεση και ελέγχει την λιπαρότητα όλη μέρα χωρίς να σπάει, το νέο ανάλαφρο foundation της Bobbi Brown προσφέρει μεσαία κάλυψη και επιτρέπει στην επιδερμίδα να είναι ελαστική και να αναπνέει.

Light Reflecting Foundation, NARS (sephora.gr)

Αυτός ο καινοτόμος συνδυασμός makeup και skincare, εκτός από το ότι χαρίζει μέτρια προς πλήρη κάλυψη, μειώνει άμεσα την όψη των ατελειών, λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και συμβάλλει στην κάλυψη σκουρόχρωμων κηλίδων και ερυθρότητας.