Follow us

Το πανέξυπνο σεσουάρ που θα αλλάξει τον τρόπο που στεγνώνεις και χτενίζεις τα μαλλιά σου

Το μυστικό των fashionistas για απόλυτα λεία ίσια μαλλιά, αλλά και γεμάτα όγκο σγουρά είναι το Dyson HD16 Supersonic Nural™.

street style curly hair Splash News/Ideal Image

Πάντα είχαμε την απορία πώς αν και τρέχουν από το ένα fashion show στο άλλο κι από τη μία Εβδομάδα Μόδας στην άλλη, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, οι πιο διάσημες fashionistas καταφέρνουν να δείχνουν πάντα stylish, έχοντας όχι μόνο άψογο fashion sense, αλλά και τέλεια μαλλιά. Ε λοιπόν μάθαμε το μυστικό τους....

Κι αυτό δεν είναι άλλο από το νέο Dyson HD16 Supersonic Nural, το επαναστατικό σεσουάρ μαλλιών, το οποίο προσαρμόζεται αυτόματα για να ενισχύσει τη φυσική λάμψη των μαλλιών και να προστατεύσει το τριχωτό της κεφαλής.

Το πανέξυπνο σεσουάρ που θα αλλάξει τον τρόπο που στεγνώνεις και χτενίζεις τα μαλλιά σου

Τρεις είναι οι λόγοι που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα κλασικά σεσουάρ της αγοράς:

1. Στεγνώνει πραγματικά πολύ γρήγορα τα μαλλιά χάρη στο ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ υψηλής απόδοσης Hyperdymium, το οποίο περιστρέφεται έως και 110.000rpm, αλλά και την τεχνολογία Air Multiplier™, που παράγει αέρα ελεγχόμενης πίεσης, υψηλής ταχύτητας για στέγνωμα στο πι και φι.

Editor's Tip: Το Dyson HD16 Supersonic Nural™ διαθέτει 3 ταχύτητες και 4 θερμοκρασίες 28°C, 60°C, 80°C, 100°C, αλλά και επιλογή προστασίας του τριχωτού.

Dyson

2. Παρά το γεγονός ότι έχει ισχύ 1600 W, δεν προκαλεί φθορές στα μαλλιά, χάρη στον έξυπνο αισθητήρα θερμότητας, που διαθέτει: Μετράει πάνω από 40 φορές το δευτερόλεπτο την θερμοκρασία του αέρα προκειμένου να αποτρέψει υψηλότερες θερμοκρασίες και κατά συνέπεια φθορά της τρίχας.

3. Είναι ένα πραγματικά πανέξυπνο εργαλείο styling. Διαθέτει τρεις νέους αισθητήρες Nural για πρόσθετη νοημοσύνη: Αισθητήρα απόστασης (Time of Flight Sensor) για αυτόματη προσαρμογή της θερμοκρασίας και ενίσχυση της φυσικής λάμψης των μαλλιών, Αισθητήρα αναγνώρισης εξαρτημάτων (Hall Sensor) για αυτόματη προσαρμογή στις προτιμήσεις σας στο styling και Αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης (Accelerometer) για μείωση του περιττού θορύβου όταν διακόπτεται το styling.

Dyson

Τα 5 διαφορετικά μαγνητικά εξαρτήματα του Dyson HD16 Supersonic Nural™

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι το Dyson HD16 Supersonic Nural™ διαθέτει πέντε διαφορετικά μαγνητικά εξαρτήματα έτσι ώστε να μπορείς να πετύχεις όποιο look επιθυμείς.

Dyson

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει στόμιο για styling με φαρδιά, λεπτή ροή αέρα για ακρίβεια, στόμιο για απαλό στέγνωμα, τη νέα φυσούνα Wave+Curl με λειτουργία θόλου (Dome) και λειτουργία φυσούνας (Diffuser) που δίνει όγκο και αναδεικνύει τις καλοσχηματισμένες φυσικές μπούκλες, χτένα με φαρδιά δόντια και το εξάρτημα Flyaway για λείο, απαλό αποτέλεσμα χωρίς ίχνος φριζαρίσματος.

Όπως καταλαβαίνεις με το Dyson HD16 Supersonic Nural™ μπορείς να πετύχεις τόσο απόλυτα λεία, sleek ίσια μαλλιά, όσο και εντυπωσιακές, voluminous μπούκλες. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνισή σου θα είναι σίγουρα paparazzi worthy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το IG Account: @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ