Follow us

Άνω των 40 | Η σειρά που υπόσχεται ολική επαναφορά κολλαγόνου

Γιατί αξίζει να δοκιμάσεις τη σειρά Beevine Elixir της APIVITA.

MissBloom TEAM
SKINCARE Istock Photo

Η Αντιγήρανση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των γυναικών στη δεκαετία των 40, οι οποίες έχουν 3 βασικούς στόχους για την ομορφιά τους: την αποτελεσματικότητα, τη χρήση των κατάλληλων συστατικών και το ξύπνημα της θηλυκότητάς τους ως μέρος της ρουτίνας ομορφιάς τους.

Απαντώντας σε όλες τις παραπάνω ανάγκες, μετά από 7 χρόνια έρευνας, η APIVITA επαναπροσδιορίζεται, μπαίνοντας σε μια νέα εποχή αντιγηραντικής περιποίησης, και παρουσιάζει τη σειρά BEEVINE ELIXIR, μια πραγματική ολική επαναφορά κολλαγόνου που πετυχαίνει να δημιουργήσει ένα ελιξίριο νεότητας για την επιδερμίδα. Χρησιμοποιώντας μια νέα πατενταρισμένη τεχνολογία, το PROPOLIFT complex, και ενισχυμένο φυτικό κολλαγόνο, προσφέρει την απόλυτη λύση για το γέμισμα των ρυτίδων, τη βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας και την ανόρθωση του περιγράμματος.

Άνω των 40 | Η σειρά που υπόσχεται ολική επαναφορά κολλαγόνου

Η σειρά περιλαμβάνει έλαιο προσώπου, ορό, κρέμα ματιών και χειλιών, κρέμα ημέρας (με πλούσια και με ελαφριά υφή) και κρέμα νύχτας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι συνθέσεις είναι "καθαρές" με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ