Follow us

3 stylish χτενίσματα από την πασαρέλα που όμως άνετα μπορείς να κάνεις και στην καθημερινότητα

Τα χτενίσματα που επικράτησαν στις φετινές Εβδομάδες Μόδας.

naomi Splash News / Ideal Image

Κάθε σεζόν ανατρέχουμε στα catwalks για να δούμε όλες τις προτάσεις των σχεδιαστών σε ρούχα αλλά και σε μαλλιά / μακιγιάζ - οι περισσότερες άλλωστε βρίσκουμε μια ευχαρίστηση στο να παρακολουθούμε τα εντυπωσιακά fashion shows. Όση επιρροή έχουν το street style και τα social media στις τάσεις, άλλη τόση έχει το runway στο τι επιλογές θα κάνουμε για ό,τι αφορά την εμφάνισή μας. Βέβαια, ίσως αναρωτιέσαι κατά πόσο είναι "φορέσιμα" τα beauty trends που βλέπουμε στην πασαρέλα, που, όσο και να τα θαυμάζουμε, είναι πολλές φορές τόσο ιδιαίτερα που δύσκολα υιοθετούνται στην καθημερινότητα.

Οι κορυφαίες τάσεις στα κουρέματα του φθινοπώρου, σύμφωνα με τις πιο διάσημες fashionistas

Σε ό,τι αφορά πάντως τα μαλλιά, εμείς ξετρυπώσαμε τρία stylish χτενίσματα που είδαμε την τρέχουσα σεζόν στις fashion weeks και καταλήγουμε στο ότι άνετα μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ, ακριβώς όπως τα βλέπεις και στα μοντέλα.

5 σούπερ ενυδατικοί οροί με υαλουρονικό οξύ που χρειάζεσαι οπωσδήποτε μετά το καλοκαίρι

Αρχικά, ένα από τα πιο εύκολα αλλά πάντα κομψά και θηλυκά χτενίσματα είναι τα ανάλαφρα αλλά polished waves που είδαμε τόσο στον οίκο Tod's και στη Naomi όσο και σε όλα τα μοντέλα στον Roberto Cavalli.

Εξίσου "φορέσιμα" ήταν τα ελαφρώς wet looks των μοντέλων του οίκου Boss, μερικά εκ των οποίων έφεραν και κοκάλινες στέκες σε γήινες αποχρώσεις, ένα κλασικό αξεσουάρ μεν, που έκανε πολύ σύγχρονη την όλη εμφάνιση δε.

3 stylish χτενίσματα από την πασαρέλα που όμως άνετα μπορείς να κάνεις και στην καθημερινότητα

Τέλος, οι ultra sleek κότσοι στην Carolina Herrera έφεραν και όμορφα λουλούδια στη βάση τους, θυμίζοντας έντονα τους παραδοσιακούς κότσους που κάνουν οι Σπανιόλες - και κολακεύουν διαχρονικά τις γυναίκες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ