Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου προτείνει τον πιο εύκολο τρόπο για τέλειες μπούκλες κομμωτηρίου, χωρίς θερμότητα

Η ηθοποιός έχει το πιο υπέροχο blow out χτένισμα με τέλεια κίνηση και όγκο χάρη σε αυτή την τεχνική.

Κλέλια Ανδριολάτου NDP

Οι όμορφες, ανάλαφρες μπούκλες δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθούν - και, κυρίως, δεν χρειάζονται απαραιτήτως εργαλεία styling ή κομμωτήριο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσεις ένα "γεμάτο" blow out χτένισμα με κίνηση και όγκο χωρίς θερμότητα, από την άνεση του σπιτιού σου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, με τα όμορφα ξανθά μαλλιά, μας έδειξε στο πρόσφατο post της ακριβώς πώς το πετυχαίνει. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός φέρεται να έχει τυλίξει σε ρόλεϊ τα μαλλιά της, τούφα - τούφα, μια πολύ κλασική τεχνική που υιοθετούσαν για χρόνια οι γυναίκες, πριν ακόμα εφευρεθούν όλα τα ευρηματικά styling tools. Είναι όμως (τα ρόλεϊ) μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για να δημιουργήσεις ανάλαφρες μπούκλες που δείχνουν σούπερ επαγγελματικές, σαν κομμωτηρίου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά χάρη στο σχήμα τους αλλά και στο γεγονός ότι οι τούφες μένουν τυλιγμένες γύρω τους για ώρες, τα μαλλιά αποκτούν ένα υπέροχο bounce και μια ζωηρότητα που μια ισιωτική δεν θα μπορούσε εύκολα να τους χαρίσει.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με το πιο hot χρώμα πεντικιούρ του φετινού φθινοπώρου

Η Κλέλια Ανδριολάτου προτείνει τον πιο εύκολο τρόπο για τέλειες μπούκλες κομμωτηρίου, χωρίς θερμότητα
κλελια

Μερικά μυστικά για να το κάνεις κι εσύ (σωστά):

- Λούσε τα μαλλιά σου και ξέπλυνέ τα καλά, ώστε να μην μείνουν υπολείμματα σαμπουάν και conditioner στο τριχωτό. Διαφορετικά, τα μαλλιά ίσως βαρύνουν με αποτέλεσμα να πέσουν εύκολα, ακόμα κι αν βάλεις λακ μετά το χτένισμα.

5 σούπερ ενυδατικοί οροί με υαλουρονικό οξύ που χρειάζεσαι οπωσδήποτε μετά το καλοκαίρι

- Για τον ίδιο λόγο, προτίμησε ένα ανάλαφρο καθαριστικό σαμπουάν και όχι κάποιο αναδόμησης για παράδειγμα, που τείνει να βαραίνει την τρίχα.

- Στέγνωσε τα μαλλιά σου αλλά όχι εντελώς, ώστε να είναι ελαφρώς νωπά (κατά ένα ποσοστό 90%) και να μορφοποιηθούν πιο εύκολα.

- Τύλιξε λεπτές τούφες σε κάθε ρόλεϊ, και άφησέ τα τυλιγμένα όσες περισσότερες ώρες μπορείς. Αν θες οι μπούκλες να βγουν εντελώς χαλαρές, τύλιξε πιο παχιές τούφες.

- Όταν αφαιρέσεις τα ρόλεϊ απόφυγε να χτενίσεις τα μαλλιά σου γιατί θα τα "ρίξεις". Προτίμησε να τα φορμάρεις ελαφρώς με τα δάχτυλά σου και ρίξε λίγη λακ για να σταθεροποιήσεις το χτένισμα.

- Έχε στο μυαλό σου ότι το χτένισμα είναι πολύ πιθανό να πέσει μετά από λίγη ώρα, ιδίως αν έχεις βαρύ, μακρύ μαλλί. Θα έχει διατηρήσει ωστόσο ένα εξίσου ωραίο σπάσιμο, και θα φαίνεται σαν κομμωτηρίου - στο εγγυώμαστε.

- Επανάλαβε τη διαδικασία την επόμενη μέρα, σε στεγνά μαλλιά αυτή τη φορά, αν θες να ενισχύσεις τις μπούκλες. Το αποτέλεσμα θα βγει ακόμα πιο σταθερό!

Δες και τα μαλλιά της Κλέλιας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ